Sky Sports uutisoi, että Valioliigan seurojen odotetaan hyväksyvän ehdotuksen, joka asettaisi tämän kesän siirtoikkunan alkamaan heinäkuun 27. päivänä ja päättymään lokakuun 5. päivänä.

Koronaviruksen ja kauden venymisen takia siirtoikkuna joudutaan sopeuttamaan olosuhteisiin sopivaksi. Muutos tarkoittaisi sitä, että siirtoikkuna aukeaisi välittömästi seuraavana päivänä, kun käynnissä oleva Valioliigan kausi on loppunut.

Jos muutos astuu voimaan, Valioliigan ja Mestaruussarjan joukkueilla on kaksi viikkoa tavallista enemmän aikaa tehdä pelaajasiirtoja Englannin sisällä. Kahden viikon poikkeusjakson aikana Valioliigan seurat eivät voi siirtää pelaajia ulkomaisiin sarjoihin tai Valioliigan sisällä, mutta siirrot Mestaruussarjan ja Valioliigan välillä ovat mahdollisia.

Mestarien liigan pelaajarekisteröinti seuraavalle kaudelle päättyy 6. lokakuuta, joten siirtoikkunan päättymispäivä mahdollistaa myös sen, että Valioliigan joukkueet pystyvät tekemään siirtoja ennen kuin rekisteröinti umpeutuu.