Suomalaisille paljon vastuuta Allsvenskanissa – Leo Väisänen isossa roolissa Elfsborgin voittomaalissa

© Kuva: Getty Images

Huuhkajien puolustajan Leo Väisäsen edustama Elfsborg nappasi kolme sarjapistettä sunnuntaina, kun se kaatoi kotikentällään Malmön Allsvenskanin kamppailussa. Suomalainen uurasti täydet minuutit kotijoukkueen alakerrassa. Väisänen on pelannut kauden kaikki kuusi ottelua alusta loppuun.

Väisänen oli vahvasti mukana voittomaalissa. Suomalainen puski kulmapotkusta tulleen pallon maalin eteen, josta Frederik Holst jatkoi pallon verkon perukoille.

Saku Ylätupa puolestaan pelasi 85 minuuttia, kun AIK pelasi kotikentällään 1-1 tasapelin Falkenbergin kanssa. Huuhkajissakin jo esiintynyt nuori laitahyökkääjä on saanut vastuuta kauden jokaisessa ottelussa tukholmalaisten paidassa.