Veikkausliiga jatkui keskiviikkona neljän ottelun voimin. Maaleilla ei juhlittu yhtä ottelua lukuun ottamatta.

HJK Helsinki

@hjkhelsinki
90'+ Ottelu on päättynyt HJK:n 3-1 voittoon! Tänään maalinteossa onnistuivat Roope Riski, Rasmus Schüller, sekä Lucas Lingman
#HJK #HJKHAK #Veikkausliiga

HJK ja FC Haka kohtasivat klassikossa Helsingissä. Kotijoukkue otti ottelun komennon itselleen alusta lähtien. HJK siirtyi kamppailussa johtoon kymmenen minuutin kohdalla, kun Roope Riski jatkoi Lucas Lingmanin keskityksen takakulmaan boksin sisältä.

Puolen tunnin pelin jälkeen vieraat alkoivat päästä peliin paremmin mukaan. Se oli lähellä tasoitusta 35. peliminuutilla, mutta Saiba Keitan laukaus boksin rajalta meni niukasti yli maalin.

Kotijoukkue siirtyi kahden maalin karkumatkalle, kun kamppailua oli pelattu 53. minuuttia. Atomu Tanaka kaadettiin boksissa rangaistuspotkun arvoisesti, ja Rasmus Schüller latasi pallon pilkulta yläkulmaan.

Vieraat nousivat peliin mukaan muutamaa minuuttia myöhemmin, kun Luis Carlos Murillo ohjasi epäonnekseen Keitan antaman sivuvapaapotkun omaan maaliin.

Hakan kiri kuitenkin tyssäsi samaan mieheen, kuin mistä se alkoikin. Keita taklasi Tanakaa tunnin kohdalla selvästi myöhässä, ja lensi toisen keltaisen kortin myötä suihkuun.

Ruutu Urheilu

@RuutuUrheilu
Hakan Saibou Keita hölmöili itsensä suihkuun - ensimmäinen varoitus tuli ottelun tauolla! #ruutu #veikkausliiga ruutu.fi/video/3644189

Lingman iski kotijoukkueelle kolmannen maalin 81. minuutilla komealla vapaapotkulla. Enempää maaleja ei enää kamppailussa nähty.

Illan muissa otteluissa FC Lahti ja SJK, sekä IFK Mariehamn ja FC Honka tasasivat pisteet maalittomien tasapelien jälkeen. HIFK haki vierasvoiton Rovaniemeltä RoPS:n vieraana lukemin 1-0. Vieraiden maalin iski Santeri Tukiainen 68. minuutilla.