Serie A:ssa Leccen ja Lazion välisessä ottelussa nähtiin poikkeuksellinen hetki, kun Lazion Patric oli repäissyt sivun Luis Suárezin kikkakirjasta ja puraisi Leccen Giulio Donatia.

Suárezin kuuluisa, Giorgio Chielliniin kohdistunut puraisu tapahtui vuoden 2010 MM-kisoissa Etelä-Afrikassa.

Nyt Patric puraisi Donatia lisäajan kolmannella minuutilla. Patric sai tapahtuneesta punaisen kortin. Donatin Lecce taistelee putoamista vastaan, mutta otti tärkeän 2−1-voiton Patricin edustamasta Laziosta, joka on mukana mestaruustaistelussa.

Laziolle tappio oli kova kolaus mestaruushaaveiden kannalta. Juventus on tämän jutun julkaisuhetkellä seitsemän pisteen etumatkalla ja pelaa parhaillaan AC Milania vastaan. Kierroksen jälkeen Juventuksella ja Laziolla on kummallakin jäljellä seitsemän peliä.

Näet Patricin puraisun oheisesta Twitter-päivityksestä.

ESPN FC

@ESPNFC
Lazio defender Patric was sent off for biting Lecce's Giulio Donati.