Zlatan Ibrahimović jätti Cristiano Ronaldon nuolemaan näppejään: ”Olen puheenjohtaja, pelaaja ja valmentaja!”

© Kuva: Getty Images

Milanin ruotsalaiskärki Zlatan Ibrahimović oli tiistaina vauhdissa niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin.

Ibrahimović, 38, teki maalin rangaistuspotkusta ja syötti toisen, kun Milan nousi Juventusta vastaan kahden maalin takaa-ajoasemasta 4–2-voittoon Italian Serie A:ssa.

Kun Cristiano Ronaldo vei sarjan kärkijoukkueen 53. minuutilla 2–0-johtoon, moni uskoi pelin jo ratkenneen. Ibrahimović kuitenkin tasoitti vajaat kymmenen minuuttia myöhemmin, ja siitä alkoi isäntien huima loppukiri.

Milanin muut maalintekijät olivat Franck Kessié, Rafael Leão ja Ante Rebić. Ibrahimović jakoi aktiivisesti ohjeita vaihtopenkiltä sen jälkeen, kun hänet oli otettu vaihtoon 67. minuutilla.

– Olen vanha, se ei ole mikään salaisuus! Ikä on vain numero. Teen hyvin töitä, saan hyvän tasapainon. Pelasin tänään enemmän kuin edellisessä pelissä. Oloni tuntuu hyvältä, rehellisesti sanoen, ja yritän auttaa joukkuetta kaikilla tavoilla, ruotsalainen sanoi DAZN:lle.

– Olen puheenjohtaja, pelaaja ja valmentaja! Ainoa negatiivinen asia oli se, että minulle maksetaan vain pelaamisesta! Jos olisin ollut täällä kauden ensimmäisestä päivästä lähtien, siinä tapauksessa olisimme voittaneet Scudetton, hän naureskeli.

Ibrahimovićin sopimus kattaa ainoastaan kuluvan kauden, eikä mies osaa vielä sanoa tulevaisuudestaan mitään.

– Katsotaan, katsotaan. Saan vielä nauttia kuukauden ajan, mutta käynnissä on outo tilanne, jota emme hallitse, hän totesi viitaten mitä ilmeisimmin koronaan.

Lähde: ESPN


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.