Internazionale-manageri Antonio Conte harkitsee seuran jättämistä. Italialaisluotsin joukkue hävisi Eurooppa-liigan finaalissa 2-3-lukemin Sevillalle perjantai-iltana ja jäi vahvasta kaudestaan huolimatta ilman pokaalia.

Conten tulevaisuus milanolaisseuran peräsimessä on ollut jo pidemmän aikaa tapetilla. 51-vuotias ei ole ollut tyytyväinen seurajohdon osoittamaan tukeen joukkueen kehittämisessä, mikä on saanut sekä hänet että puheenjohtaja Steven Zhangin varpailleen.

Jo ennen Eurooppa-liigan pudotuspelejä Conten epäiltiin lähtevän seurasta, oli finaalin lopputulos mikä tahansa. Italialaislähteiden mukaan Inter on jo kaavaillut entistä Juventus-luotsia Max Allegria joukkueen uudeksi päävalmentajaksi.

Conten tuoreimpien kommenttien perusteella hänen lähtönsä voi tapahtua hyvinkin pian, mutta lopullinen päätös riippuu myös seuran kannasta.

– Tapaamme ensi viikolla seuran kanssa ja teemme päätöksen tulevaisuudestani. En ole varma, olenko Internazionalen manageri enää ensi kaudella, mutta me päätämme siitä yhdessä. Inter suunnittelee tulevaisuuttaan joko minun kanssani tai ilman minua, Conte kertoi Sky Sportsille finaalitappion jälkeen.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Antonio Conte to @SkySport: "We're going to meet on next week with the club and we'll decide about my future. I'm not sure that I'll be the Inter manager on next season, we'll decide together. Inter will plan the future with or without me..." ⚫️🔵 #Inter #Conte

Inter sijoittui Serie A:ssa toiseksi jäätyään vain pisteen päähän mestaruuden voittaneesta Juventuksesta. Conte saapui seuraan viime kesänä ja hänen sopimuksena on voimassa vuoteen 2022 saakka. Hän valmensi viimeksi englantilaisseura Chelseaa vuosina 2016-2018.