© Kuva: Getty Images

Barcelona – Napoli: Vierasmenestystä vetoihin

Mestarien Liiga
Barcelona – Napoli
Lauantai 08.08. klo 22:00

Lauantain kohokohta on Mestarien liigan neljännesvälierien toinen osaottelu Barcelona – Napoli. Ensimmäinen osaottelu pelattiin ennen pandemiataukoa ja se päättyi kutkuttavasti tasalukemiin 1-1. Tilanne on siinä mielessä hieman epäreilu Barcelonalle, että se joutuu koronarajoitusten takia antamaan kotiedusta merkittävää tasoitusta.

Barcelonan kesä on ollut vaikea. Real Madrid vei mestaruuskannun sangen keskinkertaisesti esiintyneen Blaugranan nenän edestä. Quiqui Setienin päivät alkavat olla luetut Barcan peräsimessä, sillä pelillisesti miehellä ei tunnu olevan joukkueelle sen kummempaa annettavaa ja pukukoppikin taitaa olla jo menetetty. Skenaariota heikentää myös Arturo Vidalin ja Sergio Busquetsin pelikiellot keskikentällä. Ousmane Dembele tekee paluuta hyökkäykseen, mutta tämä ottelu saattaa tulla liian pian.

Napolin kotimaan kausi olisi ollut jättipettymys ilman Coppa Italian voittoa. Sillä saatiin tiketti Eurooppa-liigaan, mikä lieventää Serie A:n mahalaskun tuomaa järkytystä kummasti. Loppukauden Napoli pelasi ilman sen suurempia paineita ja tähtäin on selkeästi ollut Mestarien liigassa. Tähän otteluun Gennaro Gattuso hikoilee Lorenzo Insignen pelikuntoa. Napolin kapteeni pystyi perjantaina harjoittelemaan ja on matkustanut joukkueen mukana, mutta lopullinen pelikunto selviää illalla.

Lyö vetoa ottelusta:

Kertoimet tässä ottelussa ovat niin voimakkaasti Barcelonaan päin kallellaan, että olen pakotettu hakemaan yllätystä. Vieraiden tasoituksellisissa kertoimissa on sen verran ilmaa, että voimme hymysuin lyödä vetoa siitä, että Napoli yltää vähintään tasapeliin. Vetosuositus on Aasialainen tasoitusveto, Napoli +0.5 kertoimella 2,50.

Betsson tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta Betssonin 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.