Benjamin Källman vastasi hyökkääjäkollegan viileään tervetulotoivotukseen: ”Odotinkin Furkalta sellaista”

© Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigaa johtava FC Inter tiedotti lauantaiaamuna kovan luokan vahvistuksesta, kun oma sopimuspelaaja Benjamin Källman palaa Norjasta takaisin Veikkausliigaan. Källmanin lainasopimus Haugesundin kanssa päätettiin purkaa etuajassa.

22-vuotias Källman on kolunnut läpi Suomen juniorimaajoukkueet, ja on tehnyt kahdessa pelaamassaan A-maaottelussakin yhden maalin. Tammisaarelaislähtöinen hyökkääjä kuuluu Huuhkajien laajaan pelaajarinkiin.

Suoranaista hätää Inter-hyökkäyksellä ei ole ollut silti ilman Källmania, sillä Inter on ollut Veikkausliigan tehokkain joukkue. Interin 19 maalista kahdeksan on tehnyt sarjan maalipörssiä johtava Timo Furuholm. Kokeneella kapteenilla olikin asiaan sopivat terveiset Källmanille:

– Tervetuloa penkille, Benjamin, ”Furkka” kirjoitti Twitterissä.

Nuorempi hyökkääjäkollega ei jäänyt sanattomaksi Furuholmin kuitin edessä.

– Ei mulla ole Furkalle mitään sanottavaa. En ole nähnyt häntä vielä, mutta kyllä minä odotinkin, että hän jotain sellaista heittää, Källman naurahtaa InterTV:n YouTube-haastattelussa.

– On ollut tosi paljon ikävä sen huonoja juttuja tässä kopissa. Se on Furkka.

Källmanin pelinumero on vaihtunut 9:stä numeroon 10 kaksi vuotta kestäneen Skotlannin, Tanskan ja Norjan kiertueen jälkeen.

– Olen ollut neljässä eri seurassa kolmessa eri maassa. Olen saanut sekä parempaa että huonompaa kokemusta, joten luulen kasvaneeni sekä ihmisenä että pelaajana. Ehkä siitä tulee se yksi numero lisää paitaan, nuori hyökkääjä arvioi reissuaan.

Benjamin Källman teki ennen ulkomaille lähtöään 19 maalia 73 veikkausliigaottelussa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.