Brassilegenda Ronaldo hankkisi mieluummin Kylian Mbappén kuin Neymarin yhdestä syystä

© Kuva: Getty Images

Brassilegenda Ronaldon mielestä Real Madridin tulisi hankkia PSG-tähti Kylian Mbappé joukkueeseensa, jos seuran pitäisi valita seuraava vahvistuksensa ranskalaistähden ja Neymarin välillä.

Entisen Real Madrid -hyökkääjän mielestä Neymar on esiintynyt loistavasti PSG:n marssittua sen historian ensimmäiseen Mestarien liigan finaaliin tällä viikolla. Maalinteko on kuitenkin muodostunut pienoiseksi ongelmaksi laitahyökkääjän kohdalla.

– Neymar on pelannut viimeiset ottelunsa todella hyvin, varsinkin Portugalin lopputurnauksessa, missä hän on luonut useita maalipaikkoja. Mutta häneltä on puuttunut malttia viimeistelyn kanssa, Ronaldo kertoi Santanderin kyselytuokiossa.

– Hänestä löytyy maaleja, hän on tehnyt niitä monta, mutta ne eivät tule hänelle helpolla. Jos tuuri käy, hän löytää maalijyvänsä taas finaalissa. Hän ei ole unohtanut, miten tehdä maaleja.

Ronaldo on aiemmin todennut, että hän hankkisi mieluummin Mbappén kuin Neymarin joukkueeseensa, jos hän olisi Real Madridin presidentti. Tästä 43-vuotias brassi on yhä samaa mieltä.

– Kyse ei ole siitä, että toinen olisi parempi kuin toinen, mutta näin suuren sijoituksen kohdalla on mietittävä tulevaisuutta. Toinen on 28-vuotias, toinen vasta 21, minkä takia Mbappé on paljon selvempi ja järkevämpi sijoituskohde, Ronaldo päätti.

Lähde: AS


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.