Eurooppa-liiga
Budapest Honvéd – FC Inter
Torstai 27.08. klo 22:00

FC Inter pelaa oman UEL-karsintapelinsä Unkarissa Budapest Honvédia vastaan. Isäntien historia on pitkä ja sen kulta-aika ajoittuu 1950-luvulle, jolloin Unkarin armeijan joukkueena toimineessa Honvédissa pelasi sen ajan suurimpia unkarilaistähtiä Ferenc Puskásin johdolla. Joukkueen nimi oli välillä Kispest Honved, kunnes 2000-luvun talouskuprujen jälkeen perustettiin uusi joukkue vanhalla nimellä. Monet muistavat Kispestin Unkarin mestaruuden vuonna 1993 Martti Kuuselan johdolla.

Eurooppa-liigaan Honvéd pääsi Unkarin Cupin voitolla. Joukkueen kesään on mahtunut useita harjoitusotteluita. Unkarin pääsarjaa joukkue on ehtinyt pelata vasta yhden ottelun, jossa nousijajoukkue MTK antoi budapestilaisille päihin lukemin 3-1. Unkarin pääsarjan taso on suomalaisella mittapuulla sangen kova, joten helpolla ei Inter tule torstaina selviämään. Torstain ottelu pelataan Hidegkuti Nándor Stadionilla ilman yleisöä. Huomattavaa on, että viikolla Honved möi maalitykki David Lanzafamen Demirsporiin.

Interin historiassa nämä ovat seitsemännet europelit. Viime vuonna turkulaiset laittoivat hyvin kampoihin Bröndbylle, vaikka maalein 3-4 putosivatkin. Inter koki viime kauden jälkeen menetyksiä, mutta peli on kulkenut Veikkausliigassa mallikkaasti ja joukkue on tällä hetkellä sarjakakkosena. Viime viikonloppuna Turun paikallispelissä Inter hävisi TPS:lle 1-0, vaikka loi ottelussa maalipaikkoja yllin kyllin.

Lyö vetoa ottelusta:

Vetomarkkinoilla Inter Turku on herättänyt kiinnostusta, sillä isäntien kertoimet ovat olleet pelipäivää kohden nousussa. Turkulaiset eivät ole viime aikoina olleet matkoilla kovin vahvoilla ja vastustajan luokka on vääjäämättä kotoista sarjaa kovempi. Menen vetomarkkinoita vastapalloon: vetosuositus on Budapest Honvéd voittaa ottelun kertoimella 1,70.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.

LYÖ VETO