Chelsea lähtee metsästämään paikkaa Mestarien liigan kahdeksan parhaan joukkoon hyvin tukalasta tilanteesta.

Bayern München voitti lontoolaiset neljännesvälierien ensimmäisessä osassa vieraskentällä 3-0. Chelsean iltaa synkensivät myös laitapuolustaja Marcos Alonson suora punainen kortti ja keskikenttäpelaaja Jorginhon suunsoitosta saama varoitus. Kummatkin ovat pelikiellossa, kun joukkueet kohtaavat toisessa osassa ensi viikon lauantaina.

Eilen, lauantaina, Chelsean kokoonpanosta tippui jälleen muutama nimi pois, kun se hävisi FA Cupin loppuottelussa Arsenalille 1-2. Chelsean kapteeni, puolustaja César Azpilicueta loukkasi takareitensä avausjaksolla ja laitahyökkääjä Christian Pulišić asteli samasta syystä vaihtoon heti toisen puoliskon alussa.

Myös laitahyökkääjä Pedro Rodríguez on todennäköisesti sivussa ottelusta Bayernia vastaan loukattuaan olkapäänsä finaalin loppuhetkillä.

– En ole täysin tietoinen heidän vammoistaan, mutta tiedän, että Azpilla ja Christianilla meni takareisi, kommentoi Chelsean päävalmentaja Frank Lampard Goalin mukaan.

– Heidät on tutkittava tulevina päivinä. On selvää, että he eivät ole kunnolla ensi viikolla.

Azpilicuetan finaali jäi kesken 35. minuutilla. Kuva: Getty Images

Pedron odotetaan liittyvän AS Romaan, kun hänen sopimuksensa Chelseassa päättyy myöhemmin tässä kuussa.

– Veikkaan, että hänellä meni olkapää sijoiltaan, mutta en ole siitä ihan varma, sanoi Lampard.

– En ole vielä nähnyt häntä, sillä hänet kiidätettiin kentältä pois. Tämä jäi luultavasti hänen viimeiseksi otteluksi Chelseassa.

– Hän on palvellut tätä seuraa loistavasti, ja minua harmittaa hänen puolesta.