Kakkonen
FC Jazz – TPV
Perjantai 28.08. klo 18:30

Jalkapallonosto otetaan vaihteeksi suomifutiksen alemmista sedimenteistä – perjantaina Porissa vastakkain ovat 90-luvulla menestystä maistaneet FC Jazz ja TPV. Tänä päivänä molempien seurojen tilanne on oleellisesti apeampi, sillä joukkueet ovat kakkosen B-lohkon peräpäässä. TPV:llä on tilillään yksi voitto, kun taas Jazzilla on vielä voittotili avaamatta ja valmentajaakin on jo keretty vaihtaa.

Miro Varhelahden johdolla porilaisten otteissa on nähty piristymistä, vaikkei se vielä ole pistepussissa näkynytkään. Sarjan kärkipäässä porskuttavaa Ilves/2:sta vastaan Jazz esiintyi ehdottomasti sarjasijoitustaan paremmin, eikä pisteiden karttuminenkaan olisi ollut vääryys. Tähän otteluun joukkue saa takaisin loukkaantumisestaan toipuneita sekä pelikieltonsa kärsineitä pelaajia. Jazz tuntuu hieman liian hyvältä joukkueelta putoamaan kolmoseen.

TPV putosi viime kauden päätteeksi Ykkösestä. Elämä kakkosessa ei ole ollut helppoa ja sarjasijoitukseen ei ole tyytyväinen kukaan. Niinpä loppukesästä ovi on käynyt edustuksessa molempiin suuntiin – toimivaa permanenttia haetaan yhä. Keskustelut itse seuran tilanteesta eivät varmasti helpota puristusta joukkueen sisällä. HJS-tappiossa Pallo-Veikot olivat hieman epäonnisia nollille jäädessään, mutta toisaalta vastustajallakin oli paikkoja lisäosumiin.

Lyö vetoa ottelusta:

Vetomarkkinoilla ottelusta uumoillaan tasaista. FC Jazz on tällä hetkellä ideajoukkue, sillä joukkue on juuri nyt tuloksiaan parempi. Vetosuositus on kauden avausvoitosta: FC Jazz voittaa ottelun kertoimella 2,50.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 150€ asti. Näin 150 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 300€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 150 euron talletuksella 300€ pelirahaa.

LYÖ VETO