Veikkausliiga
HIFK – FC Haka
Sunnuntai 23.08. klo 18:30

Sunnuntaina Veikkausliigan ohjelmassa on yksi ottelu, kun HIFK ja FC Haka ottavat mittaa toisistaan. HIFK on pelannut valmentajanvaihdoksen jälkeen pirteästi, mutta hyvän pre-seasonin jälkeen Hakan alkukausi on ollut vaikea: kymmenen pelin jälkeen voittotili on vielä avaamatta. Tappioputkikin on venynyt jo neljän ottelun mittaiseksi.

HIFKin pelityyli on muuttunut valmentajanvaihdoksen myötä – joukkue ei enää vanno prässipelin nimeen. Tuloksellisesti viime ajat ovat olleet hyviä, sillä vasta Inter aiheutti joukkueelle ensimmäisen tappion uuden valmennuksen alla. Silti punaiset eivät ole edelleenkään ole rankingissani top 6 -joukkue. Isännillä on muutamia ikäviä loukkaantumisia ja ykkösmaalivahti Arnold Origi kärsii pelikieltoaan.

Haka lähti kauteen kohtalaisin odotuksin, mutta Veikkausliiga arki on iskenyt kasvoihin Teemu Tainion miehistöä. Haka on ollut hyökkäyspäässä tuhlaavainen ja puolustus on toisaalta ollut aivan liian herkkä virheille. Asema sarjataulukon häntäpäässä on tukala, mutta koskilaisia on pidettävä selkeästi sarjan pohjakaksikkoa parempana joukkueena. Tainio joutuu tähän otteluun järjestelemään puolustusta uusiksi loukkaantumisten vuoksi.

Lyö vetoa ottelusta:

HIFK on kotonaan suosikki, mutta en näe joukkueiden tasoeroa merkittävänä. Poissaolot tasoittavat lisäksi hieman puntteja. Hakassa on ohuelti valueta, joten vetosuositus on Aasialainen tasoitusveto, Haka +0.5 kertoimella 1,90. Veto on siis voitollinen, jos Haka saa pisteenkin mukaansa.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 150€ asti. Näin 150 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 300€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 150 euron talletuksella 300€ pelirahaa.

LYÖ VETO