KPV-pelaajan kommentit eivät jättäneet paljoakaan arvailujen varaan – AC Oulun toimitusjohtaja kumosi Miika Juntusen puheita: ”100% pa*kapuhetta”

KPV:ssä valmistaudutaan uudessa komennossa ensi sunnuntaina pelattavaan Ykkösen otteluun AC Kajaania vastaan. Samaan aikaan AC Oulusta kumottiin KPV:n entisen päävalmentajan Miika Juntusen kommentteja.

KPV antoi torstaina potkut Miika Juntuselle vedoten valtavaan mediahuomioon ja paineeseen. Myöhemmin Ilta-Sanomat tiesi kertoa, että taustalla olisi ollut myös pelaajien vastarinta Juntusta kohtaan sekä KPV Juniorit ry:n eriävät näkemykset seurapomo Matti Laitisen kanssa Juntusen palkkaamisesta.

KPV:n hyökkääjä Akseli Ollila kertoi KPV TV:n haastattelussa (ks. video alempaa) perjantaina, minkälaisissa tunnelmissa harjoitukset menivät uuden päävalmentajan Niko Kalliokosken alaisuudessa.

– Treenit maistuivat tosi hyvältä. Nopeita muutoksia tulee ja uskon todellakin, että tämä muutos on muutos parempaan. Treenaaminen on tuntunut eilen ja tänään tosi hyvältä. Kiva lähteä kaatamaan Kajaania, Ollila kommentoi.

Juntunen totesi torstaina jätettyään seuran, että hän teki ”kymmenessä päivässä ison työn saadessaan nostettua pelaajien päät veden pinnan yläpuolelle”. Ollilan kommenteista päätellen viimeiset kaksi päivää Kalliokosken alaisuudessa ovat avainasemassa Kajaanin kaatamisessa.

– Kun me saamme sen meidän joukkuepelaamisen kasaan ja se mitä olemme nyt tässä harjoitelleet kaksi päivää, niin sillä me voitamme.

– He, jotka katsovat peliä, niin tulevat huomaamaan, että lähdemme ihan eri ilmeellä kuin aikaisemmin, Ollila sanoi.

Juntusen apuvalmentajana työskennellyt Kalliokoski myönsi, että viimeaikaiset tapahtumat ovat vetäneet joukkueen melko syviin vesiin. Juntunen syytti Kalliokoskea Yle Urheilun haastattelussa siitä, ettei hän ollut päävalmentajan tukena.

– Onhan se ihan selvää, että näiden tapahtumien jälkeen aika matalalla oltiin jossakin vaiheessa. Nyt ollaan päivä kerrallaan pyritty hitsaamaan joukkuetta yhteen. Toivottavasti se siirtyy kentälle.

– Kaksi päivää on ollut hyvä ilme. Jätkät haluavat taistella sarjapisteistä jatkossakin.

Kalliokosken mukaan tärkeintä on nyt saada joukkue yhtenäiseksi. Pelilliset asiat seuraavat sitten perässä.

– Meidän pitää mahdollisimman nopeasti päästä tästä ylös. Ei tuosta joukkueesta laatua puutu, Kalliokoski sanoi.

Artikkeli jatkuu videon jälkeen.

Meriläinen kumosi Juntusen puheita

Miika Juntunen oli torstai-iltana vieraana Aleksi Valavuoren juontamassa keskusteluohjelmassa, Valavuori LIVEssä. Ohjelmassa puitiin paljon Juntusen KPV-aikaa. Yksi aihe nousi esiin myös liittyen tulevaan KPV:n ja AC Oulun väliseen otteluun, joka pelataan 20. syyskuuta.

Juntunen väitti ohjelmassa, että peliin olisi myyty hänen takiaan jo satoja lippuja. Juntunen herättää Oulussa vahvoja tunteita historiansa takia. AC Oulun toimitusjohtaja Juho Meriläinen kiisti Juntusen väitteet Twitterissä.

– Kyseiseen otteluun on myyty 2 VIP-lippua (sähköpostilla tilattu). Me myydään ennakkoon vain lippuja, jotka käy mihin tahansa otteluun. Liput luetaan portilla QR-koodilla ja lukemattomia (eli käyttämättömiä) lippuja on tällä hetkellä arviolta 10-15 kpl.

Meriläinen myönsi, että ottelu olisi varmasti kerännyt komean yleisömäärän, jos Juntunen olisi vielä toiminut KPV:n päävalmentajana.

– Toki olisi varmasti ollut kiinnostava ottelu tulossa ja on toivottavasti edelleen, mutta se että otteluun olisi myyty jo satoja lippuja on 100% paskapuhetta, Meriläinen kirjoitti.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.