Nyt oli nopea käänne: Miika Juntuselle lähtöpassit KPV:stä!

Siitä ei ehtinyt kulua kuin kymmenen päivää, kun KPV järjesti jättiyllätyksen ja palkkasi Miika Juntusen valmentajakseen. Nyt, puolitoista viikkoa myöhemmin Juntunen on entinen KPV-valmentaja, sillä seura tiedotti tänään vaihtaneensa jälleen valmentajaa.

Juntunen ehti valmentaa KPV:tä vain kahdessa ottelussa. SJK Akatemia kaatui Kokkolassa 4-0, mutta KPV itse taipui muutamaa päivää myöhemmin samalla kentälle Jarolle samoin 0-4 -numeroin. Juntunen siirtyy sivuun edustusjoukkueesta välittömästi.

Juntusen sopimuksen purun perusteeksi KPV kertoo ”seuran ulkopuolelta kohdistuvan paineen”. Se ei tiedotteen mukaan mahdollista valmennukselle eikä pelaajille työrauhaa. Juntusen tiistaisista aamuharjoituksista nousi kohu, sillä treeneihin epäiltiin liittyneen rasistisia vivahteita. KPV torppasi nämä epäilyt yksiselitteisesti.

– Manageri Matti Laitinen ja koko KPV:n edustusjoukkue olivat yllättyneitä Miika Juntusen palkkaamisen aiheuttamasta kohusta, ja lopulta paineet kasvoivat liian suuriksi, tiedotteessa todetaan.

– Jatkuva Juntuseen kohdistunut ulkopuolinen paine heijastui joukkueen päivittäiseen toimintaan, tehden itse päävalmentajan tai muiden edustusjoukkueen piirissä toimivien työrauhan tavoittelun mahdottomaksi.

Uudeksi päävalmentajaksi nimettiin Niko Kalliokoski. Kalliokoski pelasi uransa aikana pääosin KPV:ssa, ja on vaikuttanut vuosien ajan myös seuran valmennuksessa. Tälläkin kaudella Kalliokoski on kuulunut KPV:n valmennusryhmään. Kaudella 2019 Kalliokoski toimi seitsemän ottelun ajan KPV:n väliaikaisena päävalmentajana.

– Seuraavaksi tavoitteena on nostaa ilmapiiri takaisin tasolle, joka mahdollistaa laadukkaan harjoittelun ja sitä kautta heijastuu myös parempina suorituksina peleissä. Sarja on vielä pahasti kesken ja nyt lähdetään uudella ilmeellä keräämään pisteitä. Sarjataulukko lokakuussa kertoo mitä ollaan ansaittu, Kalliokoski kommentoi.

– Nyt on koko vihreässä perheessä aika puhaltaa yhteen hiileen.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.