KPV värväsi todellisen yllätysvalmentajan: ”Tuon mukanani kuorma-autolastillisen itseluottamusta”

Veikkausliigasta viime syksynä pudonnut KPV on värvännyt uudeksi päävalmentajakseen todellisen yllätysvalmentajan, eli 55-vuotiaan Miika Juntusen. Juntunen saapuu Kokkolaan Oulusta, jossa hän on toiminut viime vuosien aikana OPS:n managerina. Hän kertoo olleensa itse aktiivisesti hakemassa valmentajanpestiä, joka vapautui KPV:n annettua potkut Jani Uotiselle.

– Sopimus syntyi kun otin yhteyttä (KPV:n päärahoittaja) Matti Laitiseen, jonka tunsinkin jo entuudestaan. Kyselin tilannetta ja siitä keskustelut lähtivät etenemään, Juntunen kertoo KPV:n kotisivuilla.

KPV lähti sarjaan suurimpana nousijasuosikkina, mutta on saanut viidestä pelistään vain viisi pistettä. Sarjasijoitus on tässä vaiheessa yhdeksäs.

Miika Juntusella on mielessään jo valmis resepti siihen, millä joukkue kipuaa tavoitteeksi asetettuun nousutaisteluun.

– Positiivinen ja aktiivinen hyökkäävä pelityyli, jossa KPV tahdittaa pelin kulkua. Sen jälkeen pelipaikkakohtaiset roolit kullekin pelipaikalle ja perussäännöt joukkueen pelaamisesta jokaisessa mahdollisessa pelituloksessa pelin lopussa. Puolustuspeli, hyökkäyspeli ja pelin avaaminen. Ensin joukkuekuria pelaamiseen ja sitten asennetta työntekoon!

Miika Juntunen pelasi uransa aikana 427 veikkausliigaottelua muun muassa Jazzissa ja TPV:ssä ja voitti kolme suomenmestaruutta. Hän on sekä pelannut että valmentanut OPS:ssä. Juntunen tunnetaan suorapuheisena miehenä, eikä ensikommenttien perusteella itseluottamuksesta ole nytkään pulaa.

– Tervetuloa katsomaan intohimoista, positiivista, hyökkävää ja voittavaa jalkapalloa Keskuskentälle. Tuon mukanani kuorma-autolastillisen itseluottamusta, Juntunen lataa.

Miika Juntusen värikkääseen matkaan on mahtunut myös vaikeuksia. Keväällä 2019 hän sai ehdollisen vankeustuomion törkeistä talousrikoksista.

KPV tiedotti samassa yhteydessä kolmen sopimuksen päättymisestä. Pelaajistosta seuran hyvästelee Honar Abdi. Valmennusryhmästä lähtevät mentaalivalmentaja Petri Kangaskokko ja fysiikkavalmentaja Anton Isaksson.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.