KPV:n luottopelaaja leikkauspöydälle – sivussa koko loppukauden

© Kuva: Juha Tamminen

Ykkösessä sijalla kahdeksan majaileva ja äskettäin Miika Juntusen valmentajakseen palkannut KPV tiedottaa tänään kotisivuillaan valitettavasta loukkaantumisesta. 24-vuotias keskikentän pohjapelaaja Armend Kabashi joutuu jalkavamman vuoksi leikkauspöydälle. Kabashi on sivussa koko loppukauden.

Kabashi liittyi KPV:n vahvuuteen maaliskuussa 1+1 -vuotisella sopimuksella. Hän pelasi KPV:n avauskokoonpanossa Ykkösen neljässä ensimmäisessä ottelussa sekä Suomen Cupin neljännesvälierässä. Hän teki EIF:ää vastaan yhden maalinkin. Kahdesta viimeisestä ottelusta vamma piti miehen sivussa.

Entinen Pikkuhuuhkaja-pelaaja on pelannut aiemmin Veikkausliigassa 37 ottelua sekä myös Saksan 4. sarjatasolla Regionalligassa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.