Hallitseva Suomen mestari KuPS tiedotti torstaina kahdesta vahvistuksesta.

Puolustuspäässä kuopiolaisten riveihin liittyy Latvian maajoukkueessa 34 ottelua pelannut 31-vuotias toppari Igors Tarasovs.

– Tämä on hieno mahdollisuus itselleni, odotan jo kovasti että pääsen treenaamaan joukkueen kanssa, ja tutustumaan pelaajiin. Tulen antamaan kaikkeni joukkueelle ja faneille saavuttaaksemme parhaan mahdollisen menestyksen tällä kaudella. Olen hyvä pääpalloissa ja kaksinkamppailuissa, jonka lisäksi pystyn auttamaan joukkuetta myös pelin avaamisessa, 190-senttinen pakki sanoo seuran sivustolla.

Toiseen päähän kenttää saapuu ranskalaishyökkääjä Brighton Labeau. Kärkimiehen pitäisi olla pelivireessä, sillä tämä pelasi edellisen kerran Romanian Liga 2:ssa FC Rapid 1923 -joukkueen riveissä 2. elokuuta.

– Olen katsonut joukkueen pelejä internetistä ja pidän joukkueen pelitavasta. Tuon joukkueeseen nopeutta ja taitoa ja fysiikkani on myös kunnossa.