Veikkausliiga
KuPS – TPS
Lauantai 29.08. klo 18:30

Lauantaina KuPSin vieraaksi matkaa juonesta kiinni saanut TPS. Mestarien liigan karsinnassa höykytyksen kokenut KuPS palasi Veikkausliigassa voittojen tielle ja jatkaa mestaruustaistelua tutuin eväin. Itseluottamuksensa löytänyt TPS puolestaan yrittää karistaa putoamispeikon harteiltaan.

Arne Erlandsenin ryhmä on saanut palautella tämän viikon, mikä varmasti onkin tarpeen kovan loppukesän jälkeen. Norjalaisluotsin pelityyli on vaativa, eikä kierrätystä ole harjoitettu tiheässä pelirytmissä siinä määrin kuin olisi osannut odottaa. Molde-peli paljasti viimeistään kuopiolaisten puolustuspelin puutteet ja tämä antaa mahdollisuuksia etukäteen heikommillekin vastuksille. Joukkueeseen hankittiinkin Viron maajoukkuepuolustaja Artur Pikk. Ilmari Niskanen sai puolestaan kutsun Huuhkajien rinkiin.

Jonatan Johansson on kairannut joukkueensa kanssa kaksi niukkaa voittoa, jotka pelitapahtumien valossa eivät välttämättä olleet täysin ansaittuja. Kentälle on viskattu niitä pelaajia, joita pelaaminen tuntuu eniten kiinnostavan ja Tepsi alkaa näyttää ihan oikealta Veikkausliigajoukkueelta. Tärkein yksittäinen tekijä on ollut puolustuspelin tiivistyminen. Kaikkiin pelaajiin ei ”Tintti” ole varmasti tyytyväinen, eikä olisi mikään yllätys, jos miehistössä tapahtuisi vielä muutoksia.

Lyö vetoa ottelusta:

KuPS on ottelussa selkeä suosikki, mutta tällä hetkellä vetomarkkinat liioittelevat suosikkiasemaa. Tepsillä on tällä hetkellä momentum käsissään, enkä olisi yllättynyt, jos joukkue pystyy laittamaan kampoihin kuopiolaisille. Tasoitukselliseen vetosuositukseen mahtuu vielä maalin tappiokin: Aasialainen tasoitus, TPS +1.5 kertoimella 1,83.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 25 euroon asti talletuksen heti tuplana tilille. Lisäksi luvassa mm. 5 euron ilmaisveto! Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

LYÖ VETO

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.

LYÖ VETO