Lähetys petti pahasti, suomalaisselostaja dramatisoi Ilveksen rankkarikisan UEFA:n liveseurannan kautta – ”Aivan yli-inhimillinen suoritus”

© Kuva: Juha Tamminen
KuPSin eurounelma on elossa! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Irlantilainen Shamrock Rovers ja Ilves tarjosivat suorastaan huikean dramaattisen jalkapallo-ottelun Eurooppa-liigan karsinnoissa torstai-iltana. Suomalainen jalkapalloselostaja Velja Engström tarjosi ehkäpä silti illan sykähdyttävimmän suorituksen selostaessaan ottelun rangaistuspotkukilpailun UEFA:n live-seurannan avulla.

Ilves lopulta putosi jatkosta todella pitkäksi venyneen rangaistuspotkukilpailun päätteeksi. Rankkareita lauottiin peräti 13 ennen kuin ratkaisu saatiin. Ilveksen Eemeli Raittinen epäonnistui onnistuttuaan ensimmäisessä laukauksessaan, ja Roversin Joey O’Brien laittoi pallon ohi Mika Hilanderin.

Huima ottelu oli kaikkea muuta kuin helppo selostettava suomalaiselle Engströmille. Dublinista, Irlannista, lähetetty Ruudun lähetys pätki koko ottelun ajan ja pääasiassa tarjolla oli pysäytyskuvaa. Lopulta kuva pysähtyi kokonaan jatkoajan toisen jakson kuudennelle minuutille. Rankkarit Engström selosti UEFA:n live-seurannan avulla.

– Melkoista striimiä tarjoillaan Dublinista, mutta loppuun asti seurataan tämä ottelu. Klassikolta haiskahtaa, monessakin mielessä, Engström kommentoi ottelun aikana.

– Aikamoinen ilta takana. Kyllä sitä näköjään voi syttyä Uefan liveseurannalle ja kyllä siitäkin jutun juurta saatiin aikaiseksi! Hieno taistelu Ilvekseltä, harmi ettei riittänyt jatkoon. Kiitos kaikille katselijoille ja ennen kaikkea kuuntelijoille seurasta, Engström kiitteli ottelun jälkeen Twitterissä.

Artikkeli jatkuu twiitin jälkeen.

Engström eli tunteella mukana, vaikka pelikuvaa ei enää rankkareista tarjoiltu. Twitterissä selostaja sai suitsutusta täysin aiheesta.

– Varmasti miellyttävä työpäivä. Ihailen suhtautumistasi, meikää ottaisi niin paljon pannuun, että savuaisin kuin korsteeni, Ruudulle Veikkausliigaa selostava Juhavaltteri Salminen kehui.

– Arvostan suunnattomasti Velja Engströmin kiimaista paneutumista Shamrock-Ilves-rankkarikisaan, jota kaveri seuraa UEFA:n live-seurannasta, kotimaista ja ruotsalaista jalkapalloa seuraava Finsvenskan-tili kiitteli.

– Seuraa kaksiosainen RT-hatunnosto kollegalle. Kun näin tämän, niin kävi Velja Engströmiä sääliksi ja olin kiitollinen, etten ole koskaan noin hankalaan paikkaan joutunut. Arvostin kovasti, miten hän malttoi silti keskittyä oleelliseen sillä, mitä oli tarjolla… Mutta sitten se valmiiksi kuppainen kuvayhteys vielä katkesi ja Velja Engström venyi aivan yli-inhimilliseen suoritukseen tykittelemällä maratonpilkkuskaban LIVESEURANNAN KAUTTA?!!? En minä tuohon olisi pystynyt. Ei tee edes tiukkaa myöntää sitä. Uskomatonta, selostaja Markku Silvennoinen kirjoitti.

– Jos joku sanakirjaa väsäävä taho tarvitsee kuvaa sanan ”ammattilainen” kohdalle, niin laittakaa siihen Velja Engströmin kuva. Aivan uskomattoman hieno suoritus, Ruudulle niin ikään pelejä selostava ja Hacast-podcastia juontava Mikko Aaltonen kehui.


CFR CLUJ vs KUPS – 100.00 JÄTTIKERROIN

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö vähintään 1€ veto KuPSin voitosta.

Saat 100.00 jättikertoimen!

KuPSin eurounelma on elossa! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!