Eurooppa-liiga
Leverkusen – Rangers
Torstai 06.08. klo 19:55

Kun suurimmat Euroopan sarjat on saatu päätökseen, on aika tahkota läpi jalkapallon eurocupit. Eurooppa-liiga jatkuu tällä viikolla puolivälierien merkeissä ja nosto otetaan suomalaisittain kiinnostavasta otteluparista Rangers – Leverkusen. Joukkueiden ensimmäinen osaottelu pelattiin maaliskuussa, jolloin Leverkusen haki Skotlannista arvokkaan vierasvoiton.

Leverkusenin alkukesä oli kiireinen, mutta viimeisen kuukauden joukkue on pelkästään valmistautunut Eurooppa-liigaan. Kotimaassa kausi päättyi pettymyksiin, kun Mestarien liigan paikka jäi saavuttamatta ja cupin finaalissa Bayern oli etevämpi. Terveystilanne joukkueella on hyvä – vain Paulinho on loukkaantumisen vuoksi poissa. Kerem Demirbay huilaa puolestaan korttitilin täyttymisen vuoksi. Tärkeä Kai Havertz on vielä kehissä, vaikka Chelsea miestä jo riveihinsä kaipaileekin.

Rangers pelasi heinäkuussa kovatasoisia harjoituspelejä ja Skotlannin sarja-avauksessa haki Aberdeenilta vieraspisteet lukemin 0-1. Vieraiden pelituntuma on siis parempi ja tämä on Steven Gerrardin suojattien oljenkorsi, sillä jatkopaikka on todella suuren työn takana. Nikola Katic on tästä taistosta pois loukkaantumisen takia ja Jermain Defoen pelikunto selviää torstain aikana. Gerrardin suojatit ovat kaksi maalia perässä, joten heidän on tehtävä illan ottelussa aloitteet.

Lyö vetoa ottelusta:

Pelin kuva tulee kaikella todennäköisyydellä olemaan avoin ja isännät saavat omat mahdollisuutensa skottien alkurynnistyksessä. Maaleja tullaan todennäköisesti näkemään. Vetosuositus on Ottelussa yli 3.5 maalia kertoimella 2,40.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 150€ asti. Näin 150 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 300€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 150 euron talletuksella 300€ pelirahaa.

LYÖ VETO