PSG-pomolta kiihkeä julistus voiton jälkeen: ”Neymar ja Mbappé eivät lähde koskaan!”

© Kuva: Getty Images

Odotus kesti 25 vuotta, mutta vihdoin keskiviikkona PSG lunasti seurahistoriansa toisen paikan Mestarien liigan välierissä. 2-1 -puolivälierävoitto Atalantasta tuli sopivasti seuran 50-vuotispäivänä.

Voiton takuumiehinä olivat vanhat tutut: uskomattoman ottelun pelannut Neymar sekä viimeiseksi puolituntiseksi kentälle päässyt Kylian Mbappé. Kaksikko järjesteli Eric-Maxim Choupo-Motingin lisäajalla tekemän voittomaalin.

Neymaria on huhuttu viime vuosien aikana usein takaisin Barcelonaan. Mbappén on puolestaan arveltu olevan Real Madridin tulevaisuuden suunnitelmissa. Voitosta huumaantunut PSG:n puheenjohtaja Nasser Al Khelaifi kuitenkin vakuutteli, ettei aio luopua kummastakaan supertähdestään.

– Neymar ja Kylian lukeutuvat maailman parhaisiin pelaajiin. Neymar oli ottelun paras pelaaja. Löysimme Neymarin, joka muutti joukkueessa monia asioita. Tunsin hänen olevan erityinen, Al Khelaifi hehkutti RMC Sportin haastattelussa.

– He molemmat jäävät meille, eikä kumpikaan heistä lähde täältä koskaan!

Loppuottelua Al Khelaifi ei vielä ajattele.

– Tämä on mahtava, erityinen päivä. Meidän piti muuttaa mentaliteettiani. Pelaajat antoivat 200 prosenttia, ja olen heistä hyvin ylpeä.

– Kiitän jokaista, sillä tämä ei ole helppoa aikaa. Kaikki sanovat, ettei PSG ole valmis Mestarien liigaan, mutta osoitimme mahtavien pelaajien mahtavaa asennetta.

– Tavoitteemme ovat pitkällä, mutta tänään en ajattele vielä finaalia, vaan vain välierää. On hyvin tärkeää muuttaa tämä ajattelutapa. Kaikki mediassa epäilevät PSG:tä, mutta me tarvitsimme tätä voittoa, Al Khelaifi lisäsi.

Lähde: Get Football News France