Mestarien Liiga
RB Leipzig – PSG
Tiistai 18.08. klo 22:00

Mestarien liiga etenee kiivaalla tahdilla kohti välieriä. Ensimmäisessä välierässä kohtaavat jalkapallon seuraajien ylenkatsomat RB Leipzig ja PSG: ensin mainittu on noussut alasarjoista energiajuomayhtiön rahoilla ja jälkimmäinen porskuttaa qatarilaisen ostovoiman turvin. Oli miten oli, mutta mielenkiintoisen setupin nämä joukkueet luovat kentällä.

Leipzig pääsi välieriin hieman onnekkaasti, sillä Tyler Adamsin laukaus otti onnekkaan osuman Atletico-puolustuksesta ja pallo päätyi verkon perukoille. Julian Nagelsmann oli kuitenkin ryhmittänyt joukkueensa älykkäästi ja peliesitystä voi kutsua eheäksi. Lisäksi buustia tuo se, että jatkoon päästiin Timo Wernerin aikaisesta siirtymisestä huolimatta. Ainoa varsinainen poissaolija saksalaisryhmästä on toppari Ibrahima Konaté.

Atalanta oli vähällä pudottaa PSG:n jatkosta, mutta aivan ottelun lopussa Thomas Tuchelin suojatit käänsivät ottelun edukseen. Neymar hukkasi ottelussa useammankin hyvän tontin ja Kylian Mbappen kentälle tulo toisella jaksolla piristi joukkuetta kummasti. Maalivahti Keylor Navas jouduttiin ottamaan vaihtoon ja pelikunto selviää myöhemmin tänään, kuten myös keskikentän tärkeän Marco Verrattin kohdalla.

Lyö vetoa ottelusta:

Pallonhallinta tulee olemaan ottelussa PSG:llä. Jos Mbappe on avauksessa, variaatioista ei tule olemaan puutetta. Puolueettomalla kentällä PSG voittaa ottelun n. kerran kahdesta, joten pelisijoittaja pistää killingit Leipzigin venymiselle, vaikkei se psykologisesti helpoin valinta olekaan. Vetosuositus on Aasialainen tasoitus, RB Leipzig +0.5 kertoimella 2,16.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 150€ asti. Näin 150 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 300€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 150 euron talletuksella 300€ pelirahaa.

LYÖ VETO