Rovaniemen Palloseura on purkanut sopimuksen maalivahti Martin Kompallan kanssa. Kompalla ehti torjua RoPS:n maalilla kuudessa liigaottelussa. RoPS:n tiedotteen mukaan sopimuksen purku tapahtui yhteisymmärryksessä.

– Loppukauden osalta Kompallan peliaika olisi todennäköisesti jäänyt vähemmälle, joten pelaaja sekä seura katsoivat parhaaksi vaihtoehdoksi, että Kompalla voi etsiä itselleen uutta joukkuetta, RoPS:n tiedotteessa kerrotaan.

Samalla seura vahvistaa Sammy N’Djockin siirron Rovaniemelle. N’Djock korvaa Kompallan tolppien välissä. Hän saapuu RoPS:aan Ykkösen Mikkelin Palloilijoista.

SOPIMUSUUTISIA: RoPS ja Martin Kompalla purkivat sopimuksen. Sammy N'Djock astuu tilalle.

RoPS:n ja Kompallan sopimus purettiin hyvässä yhteisymmärryksessä. RoPS kiittää Kompallaa panoksesta seuran eteen. N'Djock on mukana jo vieraspelissä Lahdessa.

rops.fi/miehet/edustus…
rops.fi

RoPS ja Martin Kompalla purkivat sopimuksen. Sammy N'Djock astuu tilalle.

Rovaniemen Palloseura ja Martin Kompalla ovat tänään purkaneet kautta 2020 koskeneen pelaajasopimuksen. Samalla RoPS:n maalivahtiosasto täydentyy kamerunilaisella Sammy N’Djockilla. RoPS ja Martin...

Maalivahtikoulutuksensa N’Djock on saanut Ranskassa Lillen akatemiassa. Hän on pelannut myös Turkissa Antalyasporin riveissä sekä Yhdysvalloissa Minnesota Unitedissa. Vuoden 2014 MM-kisoissa mies oli Kamerunin maajoukkueen varamaalivahtina. Hän oli Kamerunin maajoukkueringissä myös syksyn 2019 Afrikan mestaruuskisoihin valmistavalla leirillä.

– Sammy tuo rutkasti kokemusta meidän takalinjalle, sanoo RoPS:n maalivahtivalmentaja Juho Luukkonen tiedotteessa.

– Hän on hyvä reaktiotorjuja, isoksi mieheksi todella nopea. Hänellä on ulottuvuutta keskityspalloihin ja boksin puolustamiseen. Juuri hakemiamme ominaisuuksia.

N’Djock liittyy RoPS:n vahvuuteen jo ylihuomenna perjantaina vierasottelussa FC Lahtea vastaan.