RoPS purki sopimuksen maalivahtinsa kanssa – korvaajaksi kokenut Kamerunin maajoukkuevahti

© Kuva: Juha Tamminen

Rovaniemen Palloseura on purkanut sopimuksen maalivahti Martin Kompallan kanssa. Kompalla ehti torjua RoPS:n maalilla kuudessa liigaottelussa. RoPS:n tiedotteen mukaan sopimuksen purku tapahtui yhteisymmärryksessä.

– Loppukauden osalta Kompallan peliaika olisi todennäköisesti jäänyt vähemmälle, joten pelaaja sekä seura katsoivat parhaaksi vaihtoehdoksi, että Kompalla voi etsiä itselleen uutta joukkuetta, RoPS:n tiedotteessa kerrotaan.

Samalla seura vahvistaa Sammy N’Djockin siirron Rovaniemelle. N’Djock korvaa Kompallan tolppien välissä. Hän saapuu RoPS:aan Ykkösen Mikkelin Palloilijoista.

Maalivahtikoulutuksensa N’Djock on saanut Ranskassa Lillen akatemiassa. Hän on pelannut myös Turkissa Antalyasporin riveissä sekä Yhdysvalloissa Minnesota Unitedissa. Vuoden 2014 MM-kisoissa mies oli Kamerunin maajoukkueen varamaalivahtina. Hän oli Kamerunin maajoukkueringissä myös syksyn 2019 Afrikan mestaruuskisoihin valmistavalla leirillä.

– Sammy tuo rutkasti kokemusta meidän takalinjalle, sanoo RoPS:n maalivahtivalmentaja Juho Luukkonen tiedotteessa.

– Hän on hyvä reaktiotorjuja, isoksi mieheksi todella nopea. Hänellä on ulottuvuutta keskityspalloihin ja boksin puolustamiseen. Juuri hakemiamme ominaisuuksia.

N’Djock liittyy RoPS:n vahvuuteen jo ylihuomenna perjantaina vierasottelussa FC Lahtea vastaan.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.