© Kuva: Getty Images

Sevilla – Inter: Inter suosikkina UEL-finaaliin

Eurooppa-liiga
Sevilla – Inter
Perjantai 21.08. klo 22:00

Viikonloppuna pelataan eurocupien loppuottelut ja perjantaina on mielenkiintoinen Eurooppa-liigan finaali Sevillan ja Interin välillä. Sevilla on kautta aikain menestyksekkäin joukkue turnauksessa, sillä se on voittanut UEL:n viisi kertaa – viimeksi vuonna 2016. Interin menestyksen hetket osuvat 1990-luvulle, jolloin se voitti Euroopan kakkosturnauksen kolmesti.

Lunasta jättikerroin Eurooppa-liigan finaalista!

Välierässä Manchester Unitedia vastaan Sevilla vei voiton hieman ottelutapahtumien vastaisesti. Yassine Bounoulla oli maalissa pöljä päivä ja Julen Lopeteguin suojatit olivat viimeistelyssään tehokkaita. Sevilla on ollut kevään tauon jälkeen elementissään – se nousi hyvien otteittensa ansiosta La Ligassa lopulta neljänneksi ja menestystä on tullut myös Euroopassa. Joukkue on terve ja taistelee finaalissa vahvempaansa vastaan varmasti viimeiseen asti.

Inter saa kantaakseen finaalissa suosikin viittaa. Serie A:ssa Antonio Conten ryhmä nousi kakkossijalle ja pelaa Sevillan lailla ensi kaudella Mestarien liigaa. UEL:n välierässä joukkueen viimeistely oli todella kliinistä ja Shaktar sai luikkia pukusuojaan 5-0 rökäletappio niskassaan. Romelu Lukaku on viimeistellyt turnauksessa jo ennätykselliset kymmenen maalia. Conten prässipainotteinen taktiikka ei anna vastustajille hetken rauhaa. Perjantaina Conte hikoilee erityisesti Alexis Sánchezin pelikunnon kanssa.

Lyö vetoa ottelussa:

Inter on ottelussa ansaittu suosikki ja ei ole ollenkaan pöllömpi idea ottaa jännäriksi milanolaisten voittoa. Varsinainen vetosuositus tulee maalintekijävedoista. Romelu Lukaku on niin ilmiömäisessä vedossa, että miehen osumista myös finaalissa tekee mieli kokeilla: Romelu Lukaku tekee maalin milloin tahansa kertoimella 2,32.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 25 euroon asti talletuksen heti tuplana tilille. Lisäksi luvassa mm. 5 euron ilmaisveto! Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.