Suomalaishyökkääjä Marcus Forss onnistui lauantaina maalinteossa, kun hänen edustamansa Brentford hävisi Valioliiga-seura West Hamille harjoitusottelussa 1-2.

Forss, 21, iski joukkueensa ainokaisen 32. minuutilla Rico Henryn keskityksestä puskemalla pallon maan ja yläriman kautta voimalla verkkoon. West Hamin maaleista vastasivat Andri Jarmolenko ja Tomáš Souček.

Nuorten maajoukkueissa maaliverkkoja heilutellut Forss iski yhden osuman myös viime keskiviikkona, kun Brentford kaatoi Derbyn harjoitusottelussa 3-0.

Viime kaudella Forss pelasi lainalla Englannin kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla AFC Wimbledonin joukkueessa, jolle hän teki 19 ottelussa yhteensä 11 maalia. Forssin lainapesti päättyi kuitenkin harmilliseen loukkaantumiseen, eikä hän pelannut kauden jälkimmäisellä puoliskolla ollenkaan.

Forss on esiintynyt Brentfordin edustusjoukkueessa virallisissa otteluissa 12 kertaa tehden niissä yhteensä kolme maalia. Brentford taisteli viime kaudella noususta Valioliigaan, mutta se hävisi nousukarsinnan finaalissa Fulhamille 1-2.

Brentford FC

@BrentfordFC
📷 A first goal in the grey!

Watch live
👉 bit.ly/WHUBRE-stream

⚒ 1-1 🐝
#BrentfordFC #WHUBRE