Tässä Mestarien liigan puolivälieräparit – Barcelona kohtaa Bayern Münchenin

© Kuva: Getty Images
KuPS jatkaa europelejään Suduvaa vastaan! Käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

Mestarien liigan kahdeksan parasta joukkuetta ja puolivälieräparit ovat selvillä.

Viimeiset jatkoon päässeet joukkueet selvisivät lauantaina, kun Barcelona voitti Napolin 3-1 ja Bayern München kaatoi Chelsean 4-1. Barcelona eteni jatkoon yhteismaalein 4-2 ja Bayern 7-1, ja ne kohtaavat toisensa seuravassa vaiheessa.

Barcelonan Clément Lenglet, Lionel Messi ja Luis Suárez takoivat kolme maalia reilussa 45 minuutissa. Napolin kapteeni Lorenzo Insigne teki vieraiden ainokaisen tauon kynnyksellä rangaistuspotkusta.

Robert Lewandowski iski Bayernin avausosuman jo kymmenennellä minuutilla pilkusta ja teki esityön isäntien kahteen seuraavaan maaliin ennen kuin viimeisteli pelin loppuhetkillä kauden 13. maalinsa Mestarien liigassa.

Puolalaiskärki johtaa kilpailua maalikuninkuudesta suvereenisti. Toisena maalipörssissä on kymmenen osuman Erling Braut Håland, jonka edustama Borussia Dortmund on jo pudonnut. Hänen perässään listalla ovat kuuden maalin pelaajat. Lauantaina Chelsean maalista vastasi Tammy Abraham.

Mestarien liiga pelataan koronaviruspandemiasta johtuen puolivälierävaiheesta alkaen poikkeuksellisesti yksiosaisina otteluina Portugalissa. Puolivälierät pelataan 12.-15. elokuuta, välierät 18.-19. elokuuta ja loppuottelu 23. elokuuta.

Mestarien liigan puolivälierät

Atalanta – Paris Saint-Germain

RB Leipzig – Atlético Madrid

Barcelona – Bayern München

Manchester City – Lyon


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

KuPS jatkaa europelejään Suduvaa vastaan! Käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!