UEFA päästää Bayern Münchenin ja Sevillan väliseen Super Cupiin noin 20 000 katsojaa

© Kuva: Getty Images

Bayern Münchenin ja Sevillan väliseen UEFA Super Cupiin päästetään rajoitettu määrä katsojia, kertoo Euroopan jalkapalloliitto tiedotteessaan.

Mestarien liigan voittajan ja Eurooppa-liigan mestarin välinen Super Cup pelataan tänä vuonna Unkarin Budapestissa Puskás Arénalla 24. syyskuuta. Bayern voitti Mestarien liigan loppuottelussa Paris Saint-Germainin 1-0 ja Sevilla kukisti Internazionalen Eurooppa-liigan finaalissa maalein 3-2.

Stadionin paikoista 30 prosenttia otetaan käyttöön Super Cupia varten. Puskás Arénan kohdalla se tarkoittaa reilua 20 000 katsojaa.

Muut UEFA:n alaiset ottelut pelataan vielä toistaiseksi suljettujen ovien takana.

– On ollut tärkeää osoittaa, että jalkapallo voi jatkua näinä vaikeina aikoina, mutta peli on menettänyt kannattajien puuttumisen myötä osan luonteestaan. Me toivomme, että pystymme kokeilemaan UEFA Super Cupissa kannattajien tuomista takaisin otteluihin, kommentoi puheenjohtaja Aleksander Čeferin UEFA:n tiedotteessa.

– Teemme läheistä yhteistyötä Unkarin jalkapalloliiton ja hallituksen kanssa, jotta voimme varmistaa otteluun saapuvien ja osallistuvien terveyden. Emme ota riskejä ihmisten turvallisuuden kanssa.