© Kuva: Getty Images

Arsenal – West Ham: Hammers vaikeuksissa Emiratesilla

Valioliiga
Arsenal – West Ham
Lauantai 19.09. klo 22:00

Lauantain päättää Valioliigassa Lontoon paikallinen: avauskierroksella Fulhamin selättänyt Arsenal isännöi Emiratesilla West Hamia, joka aloitti sarjan vaatimattomasti kotitappiolla Newcastlelle. Arsenal kärsii loukkaantumisista, mutta kauden avaus oli siitä huolimatta hyvä. Hammersille avauspeli nosti sen sijaan tukun kysymyksiä.

Heikko Fulham ei ollut kovinkaan hyvä mittari Gunnersille – sen verran suuri tasoero joukkueiden välillä oli. Arsenalin hankinnoista sekä hyökkäyspään Willian että alakerran Gabriel olivat joukkueelle selkeitä vahvistuksia. Mikel Artetalla on käsissään reilu kourallinen loukkaantumisia, mutta onneksi joukkueessa riittää leveyttä. Keskikentällä Granit Xhakan palvelukset kelpaisivat varmasti, jos mies kuntoutuu lauantai-illaksi.

West Ham oli sarja-avauksessa sanalla sanottuna huono. Paikkojen luonti oli tahmeaa ja Newcastle pääsi ohjaamaan pelin virtausta – niinpä tappio oli täysin ansaittu. David Moyesin pitäisi herättää miehistönsä koomasta, jotta tulosta voisi tulla. Viikolla liigacupissa Charlton kaatui sentään selkein lukemin. Joukkue on tällä hetkellä terve, mutta jokin mättää ja pahasti. Jo viime kausi oli pitkälti selviytymistaistelua, eikä paremmalta näytä nytkään.

Lyö vetoa ottelusta:

Arsenal jätti itsestään paremman kuvan viime viikonloppuna ja on selkeä suosikki lauantaina. Vetosuositukseen otetaan tasoitus, jossa maalin voitolla saa panoksen takaisin: Aasialainen tasoitusveto, Arsenal -1 kertoimella 1,89.

Betsson tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta Betssonin 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.