Bayern München voitti torstaina Sevillan UEFA Super Cupissa jatkoajan jälkeen 2-1. Ottelu pelattiin Unkarin Budapestissä.

Sevilla sai rangaistuspotkun reilun kymmenen minuutin jälkeen. Luuk de Jong pudotti pallon Ivan Rakiticille, joka nappasi pallon rinnallaan mukaansa, mutta joutui David Alaban kaatamaksi. Erotuomari palkitsi Alaban keltaisella kortilla ja Sevillan pilkulla, jonka toimitti sisään Lucas Ocampos. 0-1.

B/R Football

@brfootball
Still thinking about this no-look penalty from Lucas Ocampos 🤯

Bayern otti maalin jälkeen pallonhallinnan itselleen ja Sevilla puolusti pitkään syvällä omalla puoliskollaan hyökäten vain harvoin.

Saksalaisten painostus tuotti lopulta tulosta 34. minuutilla. Robert Lewandowski tiputti Thomas Müllerin syötön taidokkaasti Leon Goretzkalle, joka viimeisteli hallitusti pilkun tietämiltä. 1-1.

UEFA Champions League

@ChampionsLeague
🔝 Assist OR the finish?

⚽️ Goretzka
🅰️ Lewandowski

#SuperCup

De Jong heilutti vain hetkeä myöhemmin verkkoa toisessa päädyssä, mutta hollantilaishyökkääjän osuma hylättiin, koska hän oli paitsiossa.

Toista jaksoa oli takana viitisen minuuttia, kun Bayern toimitti pallon verkkoon, mutta maali hylättiin tälläkin kertaa paitsioliputuksen takia.

Reilun tunnin jälkeen Bayern heilutti jälleen verkkoa, mutta maalia ei vieläkään hyväksytty. Erotuomari Anthony Taylor katsoi, että Lewandowski oli rikkonut Sergio Escuderoa ennen kuin Leroy Sané pisti pallon sisään.

Sevillan Youssef En-Nesyri sai sauman ratkaista pelin 87. minuutilla, kun hän pääsi Jesus Navasin syötöstä läpiajoon, mutta Manuel Neuer pysäytti marokkolaiskärjen vedon. Kyseessä oli vasta Sevillan toinen maalintekoyritys koko ottelussa.

DAZN Canada

@DAZN_CA
Manuel Neuer isn't human. 🤖

Bayern oli enemmän tai vähemmän niskan päällä koko 90-minuuttisen ajan, mutta kumpikaan joukkue ei saanut palloa hyväksytysti maaliviivan yli kuin kerran. Niinpä vuorossa oli jatkoaika.

Jatkoajan alussa Neuer nollasi jälleen En-Nesyrin yrityksen. Veto näytti jo painuvan etukulmaan, mutta Neuer sai vielä jalkansa sen tielle ja pallo kimposi tolpasta takaisin peliin.

Bayern iski lopulta voittomaalin 104. minuutilla. Sevillan maalivahti Yassine Bounou nyrkkeili pallon suoraan eteensä ja Javier Martínez puski pelivälineen sisään. 2-1.

Squawka Live

@Squawka_Live
99': Javi Martínez comes on
104': Javi Martínez scores