Bayern München nappasi kauden ensimmäisen pokaalinsa UEFA Super Cupista – Sevilla sinnitteli hienosti jatkoajalle

© Kuva: Getty Images

Bayern München voitti torstaina Sevillan UEFA Super Cupissa jatkoajan jälkeen 2-1. Ottelu pelattiin Unkarin Budapestissä.

Sevilla sai rangaistuspotkun reilun kymmenen minuutin jälkeen. Luuk de Jong pudotti pallon Ivan Rakiticille, joka nappasi pallon rinnallaan mukaansa, mutta joutui David Alaban kaatamaksi. Erotuomari palkitsi Alaban keltaisella kortilla ja Sevillan pilkulla, jonka toimitti sisään Lucas Ocampos. 0-1.

Bayern otti maalin jälkeen pallonhallinnan itselleen ja Sevilla puolusti pitkään syvällä omalla puoliskollaan hyökäten vain harvoin.

Saksalaisten painostus tuotti lopulta tulosta 34. minuutilla. Robert Lewandowski tiputti Thomas Müllerin syötön taidokkaasti Leon Goretzkalle, joka viimeisteli hallitusti pilkun tietämiltä. 1-1.

De Jong heilutti vain hetkeä myöhemmin verkkoa toisessa päädyssä, mutta hollantilaishyökkääjän osuma hylättiin, koska hän oli paitsiossa.

Toista jaksoa oli takana viitisen minuuttia, kun Bayern toimitti pallon verkkoon, mutta maali hylättiin tälläkin kertaa paitsioliputuksen takia.

Reilun tunnin jälkeen Bayern heilutti jälleen verkkoa, mutta maalia ei vieläkään hyväksytty. Erotuomari Anthony Taylor katsoi, että Lewandowski oli rikkonut Sergio Escuderoa ennen kuin Leroy Sané pisti pallon sisään.

Sevillan Youssef En-Nesyri sai sauman ratkaista pelin 87. minuutilla, kun hän pääsi Jesus Navasin syötöstä läpiajoon, mutta Manuel Neuer pysäytti marokkolaiskärjen vedon. Kyseessä oli vasta Sevillan toinen maalintekoyritys koko ottelussa.

Bayern oli enemmän tai vähemmän niskan päällä koko 90-minuuttisen ajan, mutta kumpikaan joukkue ei saanut palloa hyväksytysti maaliviivan yli kuin kerran. Niinpä vuorossa oli jatkoaika.

Jatkoajan alussa Neuer nollasi jälleen En-Nesyrin yrityksen. Veto näytti jo painuvan etukulmaan, mutta Neuer sai vielä jalkansa sen tielle ja pallo kimposi tolpasta takaisin peliin.

Bayern iski lopulta voittomaalin 104. minuutilla. Sevillan maalivahti Yassine Bounou nyrkkeili pallon suoraan eteensä ja Javier Martínez puski pelivälineen sisään. 2-1.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.