Valioliiga
Brighton – Chelsea
Maanantai 14.09. klo 22:15

Maanantaina Valioliiga-kautensa avaavat illan myöhemmässä ottelussa Brighton ja Chelsea. Brighton sijoittui viime kaudella viidennelletoista tilalle ja matalan profiilin joukkue lähtee vähintään toistamaan tätä saavutusta tällä kaudella. Chelsea on ollut siirtoikkunan big spender: joukkueeseen on tullut laatupelaajia isolla rahalla. Puhtaasti materiaalilla mitaten lontoolaiset ovat top 3 -joukkue, jos isot muutokset pystytään viemään läpi hallitusti.

Brightonin mielenkiintoisin hankinta on Adam Lallana, jolle on pitkästä aikaa isoa roolia tarjolla. Myös Joel Veltman on hyvä hankinta alakertaan. Brighton jatkaa Graham Potterin laadukkaassa valmennuksessa ja joukkuetta rakennetaan turhaan mölyämättä, riskejä välttäen. Potterin suojatit tekivät viime kaudella vain noin maalin per peli ja vaikka lukemat paranivat kahdesta edellisestä valioliigakaudesta, tehokkuudessa olisi edelleen parantamisen varaa.

Frank Lampard sai viime kaudesta sulan hattuunsa, sillä mies luotsasi joukkueensa neljänneksi vaikeista lähtökohdista. Siirtomarkkinoilla Chelsea on näyttänyt muskeleitaan ja seuraan liittyivät mm. tulivoimaiset Kai Havertz, Timo Werner ja Hakim Ziyech. Tosin viimeksi mainittu on tällä hetkellä sairastuvalla, kuten muutama muukin peluri. Hyökkäyspelote on siis todella kova, mutta viime kaudella harmaita hiuksia aiheuttanut puolustus on edelleen jossain määrin kysymysmerkki. Joka tapauksessa Chelsean otteluista ei ainakaan pitäisi tulla tylsiä tällä miehistöllä.

Lyö vetoa ottelusta:

Chelsea on ansaitusti iso suosikki ottelussa. Eniten vedonlyönnissä kiinnostaa kuitenkin runsasmaalisuus: voi olla, ettei Chelsean peleihin pääse turhan usein vetämään overia näin matalalla linjalla. Vetosuositus on siis Ottelussa yli 2.5 maalia kertoimella 1,76.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.

LYÖ VETO