© Kuva: Getty Images

Chelsea – Liverpool: Sunnuntain kohokohta

Valioliiga
Chelsea – Liverpool
Sunnuntai 20.09. klo 18:30

Valioliigan kakkoskierroksen ehdoton huippukamppailu pelataan sunnuntaina: Chelsea ja Liverpool ottavat mittaa toisistaan Stamford Bridgellä. Molemmat avasivat kauden voitoilla, mutta täysin puhtaita papereita ei kumpikaan joukkue saa: Pool pääasiassa puolustuspäässä tapahtuneiden virheiden vuoksi ja Chelsea joukkueen yleisvalmiuden takia.

Chelsea haki pisteet Brightonilta, mutta joukkue on läpikäymässä isoa muutosta, eikä se ollut vielä pelillisesti täysin valmis. Lisäksi poissaolot haittaavat Frank Lampardin projektia: tässäkin ottelussa on hyvinkin kourallinen pelureita poissa muonavahvuudesta. Joka tapauksessa potentiaali joukkueessa on valtava ja Lampard ehkä salaa toivoo, että Pool olisi tullut sarjassa vastaan hieman myöhemmin.

Liverpool kaatoi viime viikonloppuna Leedsin 4-3 hyvin tapahtumarikkaassa ottelussa. Leeds pysyi ottelussa mukana lähinnä harvojen paikkojensa hyväksikäytön ansiosta. Toisaalta ottelu nosti esiin kysymysmerkkejä Poolin puolustuksen laadusta. Parempia joukkueita vastaan ei ole varaa lepsuiluun. Jürgen Kloppilla on käsissään lähes terve miehistö: ainoastaan Alex Oxlade-Chamberlain on sivussa vahvuudesta.

Lyö vetoa ottelusta:

Pool on ottelussa jotakuinkin kertoimien vertainen suosikki. Eniten ottelussa kiinnostavat maaliluvut: odotusarvo maalien suhteen on kohollaan ja lähdetään liikkeelle turvallisen matalasta linjasta. Vetosuositus on Ottelussa yli 2.5 maalia kertoimella 1,61. Vähintään kolmella kassilla siis lunastetaan.

Betsafe tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 150€ asti. Näin 150 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 300€ pelirahaa.

Lunasta Betsafen tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 150 euron talletuksella 300€ pelirahaa.

Kertoimet ottelulleChelsea - Liverpool20.09.2020