Uruguaylaishyökkääjä Luis Suárez debytoi sunnuntaina menestyksekkäästi Atlético Madridin paidassa, kun joukkue voitti Granadan La Ligassa 6-1.

Suárez, 33, solmi viime perjantaina kaksivuotisen sopimuksen Atlétiin jätettyään Barcelonan, joten liikaa valmistautumisaikaa hänellä ei ollut. Hän pääsi Granadaa vastaan vaihdosta kentälle 70. minuutilla, mutta ehti tehtailla vielä kaksi osumaa ja yhden maalisyötön.

Uruguaylaiskärjelle teki tilaa Diego Costa, joka innostui heti uudesta hyökkäyspään partneristaan. Costa tunnetaan ärsyttävänä vastustajana ja metkuilijana, joka piinaa puolustajia koko ottelun ajan. Suárezillakin on samoja ominaisuuksia, mutta niiden lisäksi hän on tullut tunnetuksi myös erikoisesta tavastaan purra vastustajia. Suárez on iskenyt purukalustonsa vastustajaan kolmesti urallaan.

Costa vitsaili sunnuntain voitokkaan ottelun jälkeen, että hänestä ja Suárezista tulee vielä lyömätön parivaljakko.

– Hän on todella hyvä. Toinen meistä voi tapella ja toinen voi purra, sanoi Costa Sky Sportsin mukaan.

– Me olemme todella onnekkaita, kun saimme Luisin. En ymmärrä, miksi Barcelona antoi hänen lähteä.

– Hän auttaa meitä lukuisilla maaleillaan sekä taistelijan luonteellaan ja pokaalinälällään. Toivottavasti hän auttaa meitä voittamaan pokaalin kannattajillemme, mutta meidän on edettävä peli kerrallaan.