FC Inter teki elintärkeän jatkosopimuksen – päävalmentaja José Riveiro jatkaa myös ensi kaudella

© Kuva: Juha Tamminen

FC Inter on tehnyt ensi kauden 2021 kattavan jatkosopimuksen päävalmentajansa José Riveiron kanssa. Myös Riveiron valmennusryhmään kuuluvat apuvalmentaja Sergio Almenara ja fysiikkavalmentaja Michel Bellver solmivat vuoden jatkosopimukset.

Espanjalainen Riveiro, 43, on tehnyt Turussa erinomaista työtä siirryttyään viime kaudeksi seuran päävalmentajaksi. Viime kaudella Inter pelasi mestaruudesta ja jäi lopulta viimeisessä ottelussa hopealle.

– Interin edustusjoukkue on Riveiron johdolla noussut sille tasolle, jota me olemme pitkään tavoitelleet. Hänen valinnassaan aikanaan yksi tärkeimmistä asioista oli, että kentällä peli saadaan jälleen näyttämään siltä, miltä sen Interissä kuuluu näyttää. Tilanne on samalla tuonut kaivattua vakautta ja sitä kautta suunnitelmallisuutta edustusjoukkueen toimintaan, Interin tekninen johtaja Vesa Mäki kehui seuran tiedotteessa.

– Minulle tärkeää jatkosopimuksen tekemisessä oli, että koen olevani projektille edelleen hyödyksi ja että viihdyn työssäni. Samalla uskon, että pystymme seuran kanssa edelleen ottamaan askeleita edustusjoukkueen toiminnan kehittämisessä, Riveiro kommentoi jatkosopimusta.

Riveiro korostaa valmennusryhmän merkitystä. Ensi kaudella Interin talentti- sekä reservijoukkueen vastuuvalmentaja Erol Ates keskittyy entistä enemmän edustusjoukkueen toimintaan.

– En ollut ennen Interiä valmentanut heidän kanssaan, mutta heillä on iso rooli täällä tapahtuvissa hyvissä asioissa. On tärkeää, että saamme jatkaa yhdessä, sillä olemme koko edustusjoukkueen taustaryhmän kanssa saaneet luotua hyvän ilmapiirin täällä työskentelylle, Rivero kertoi.

Riveiro tiedostaa, ettei hän ole loputtomiin Interissä. Päävalmentaja haluaa silti jättää jälkensä seuraan muullakin tavalla kuin vain tulosten valossa.

– Olemme kaikki täällä auttamassa pelaajia suoriutumaan kentällä paremmin. Toimimme sillä mentaliteetilla, että meidän lähtömme jälkeenkin joukkueen toimintaan jäisi pysyvä jälki meidän ajastamme, esimerkiksi seurassa pysyvän harjoittelukulttuurin muodossa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.