Helmarien maalivahti aloittanut hienosti Serie A -kauden – tähdistövalintoja satelee

© Kuva: Getty Images

Suomen naisten A-maajoukkueen väkivahvaan maalivahtiosastoon kuuluva Paula Myllyoja on aloittanut erinomaisesti uuden kauden Serie A:ssa. Pink Barin maalia vartioiva Myllyoja valittiin toisen kerran peräkkäin kierroksen tähdistökentälliseen Tutto Calcio Femminile -sivustolla.

– Odotimme innolla Barin ykkösvahdin kaksinkamppailua AC Milanin kollegaa Maria Korenciovaa vastaan. Vaikka Baria vastaan tehtiinkin kolme maalia, vältti Pink Bari vielä pahemman tappion suomalaisen erittäin tärkeiden torjuntojen avulla. Niiden joukossa oli myös Valentina Giacintin torjuttu rankkari, sivuston perustelut kuuluivat.

Bari hävisi vieraspelin AC Milanille 1-3. Edellinen ottelu AS Roman vieraana toi puolestaan 0-2 -tappion, mutta siinäkin pelissä Myllyoja esiintyi edukseen. Tuolloin hänet valitsi kierroksen tähdistöön sekä Tutto Calcio Femminile että sarjan viralliset kotisivut. Silloin Helmarien kokenutta torjujaa kehuttiin näin:

– Suomalainen maalivahti on Cristina Mitolan palapelissä keskeinen palanen, ja hän osoitti jälleen kerran taitojaan. 35-vuotiaana (toim. huom. Myllyoja on 36-vuotias) hän näyttää olevan paremmassa kunnossa kuin moni nuorempi joukkuetoverinsa.

– Hän on erittäin tärkeä pelaaja Pink Barin taistellessa sarjassa pysymisestä. Roma-ottelussa pohjoismaalainen taipui vain Andressan rankkarille (toim. huom. Roman toinen maali ei syntynyt rankkarista). Olisi mahdotonta olla ottamatta Myllyojaa tähdistöön.

Kauden avauskierroksella Myllyoja pelasi nollapelin, kun Pink Bari kukisti Napolin kotonaan 1-0. Kolmella pisteellään Pink Bari on 12 joukkueen sarjassa sijalla kahdeksan. Kaksi huonointa putoaa Serie B:hen.

Pelit Serie A:ssa jatkuvat vasta lokakuussa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.