Palloliitto ja Huuhkajat ovat julkaisseet Suomen maajoukkueen uuden pelipaidan. Paita julkaistiin Huuhkajien Twitter-tilillä mahtipontisen videon myötä. Saatesanatkin olivat juhlavat:

– Tämä on jokaiselle, joka tuntee kuuluvansa yhteiseen joukkueeseemme. Symboli avoimuudesta, rohkeudesta ja murtumattomasta yhteishengestä. On meidän aikamme ja meidän paitamme, tilillä kirjoitettiin.

Itse videolla palattiin vahvasti menestykkäiden EM-karsintojen juhlaviin ja ikimuistoisiin tunnelmiin. EM-kisat saavat valitettavasti odottaa koronapandemian siirrettyä turnausta kesälle 2021.

Huuhkajat

@Huuhkajat
Tämä on jokaiselle, joka tuntee kuuluvansa yhteiseen joukkueeseemme. Symboli avoimuudesta, rohkeudesta ja murtumattomasta yhteishengestä. On meidän aikamme ja meidän paitamme.

➡ bit.ly/KokoSuomenPaita

#MeOlemmeSuomi I #ViÄrFinland I #MiiLeatSuopma I #WeAreFinland

#Huuhkajat

Niken valmistaman kotipaidan pääväri on tutusti valkoinen, ja siinä on keskeisessä osassa sininen risti. Ristissä liukuu sinisen eri sävyjä.

Vieraspaita on puolestaan merensininen, ja siinä on olkapäiden kohdalla tummansiniset kaistaleet.

Paitoja voi jo tilata Palloliiton verkkokaupasta. Aikuisten paitojen hinnat ovat 89,90 euroa ja juniorien 20 euroa vähemmän (69,90€). Myynnissä on myös 125 euroa maksava rajoitettu painos EM2020-pelipaidasta.