Ilves tiedottaa kotisivuillaan tehneensä jatkosopimuksen 18-vuotiaan huippulupauksensa Naatan Skytän kanssa. Sopimus kattaa kaudet 2021 ja 2022.

Mahtavia uutisia kaikille Ilveksen kannattajille! Naatan Skyttä ja Ilves ovat solmineet kauden 2022 loppuun asti ulottuvan jatkosopimuksen. Lue lisää 👉 ilvesedustus.fi/naatan-skytta-… #ilves #veikkausliiga #keltavihreä #tampere

Skyttä debytoi Veikkausliigassa jo kaudella 2018. Nyt takana on kaikkiaan 22 veikkausliigaottelua, joissa hän on tehnyt neljä maalia. Keskikenttäpelaaja on tuttu myös Suomen U17- ja U19-maajoukkueista. Hänet valittiin syyskuussa jo U21-maajoukkueeseenkin, mutta debyytti sai odottaa Skytän loukkaannuttua ennen EM-karsintaotteluita.

Suomen lupaavimpiin pelaajiin lukeutuvaa Skyttää kohtaan on osoitettu kiinnostusta useista ulkomaalaisista seuroista, mutta hän päätti jatkaa toistaiseksi Tampereella.

– Tosi hienoa, että saatiin sovittua 2-vuotinen jatkosopimus ”Naatin” kanssa. Olen todella iloinen, että seuran oma kasvatti päätti jatkaa kehitystään vielä täällä Tampereella, Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss kommentoi.

[readmore from=Skyttä-Naatan]

– Naatti on tietyllä tapaa poikkeuksellisen lahjakas suomalainen pelaaja ja varmasti koko Ilves-yhteisö iloitsee meidän kanssamme hänen jatkostaan. Nyt odotamme seuraavaa harppausta eli nousemista johtavaksi pelaajaksi Suomessa.

Tällä kaudella Skyttä on pelannut Veikkausliigassa yhdeksän ottelua. Niissä hän on tehnyt kaksi ja syöttänyt yhden maalin. Otteluista kahdeksassa Skyttä oli Ilveksen avauskokoonpanossa.