Jasse Tuomisen avausmaali Allsvenskanissa toi tärkeän pisteen – katso jääkylmä rankkari

© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkajien hyökkääjä Jasse Tuominen teki maanantaina uransa ensimmäisen maalin Ruotsin Allsvenskanissa. Alkuvuodesta Ruotsiin siirtynyt Tuominen upotti lisäajan viidennellä minuutilla Häckenille tärkeän 1-1 -tasoituksen kylmänviileällä rankkarilla. 72. minuutilla kentälle tullut suomalainen ampui pallon aivan ylänurkkaan vastustajajoukkue Siriuksen maalivahdin hypätessä toiseen suuntaan.

Häcken on nyt sarjassa toisena 34 pisteellä Malmön kiitäessä sarjakärjessä kuusi pistettä enemmän keränneenä. Malmö on tosin pelannut ottelun Häckeniä enemmän. Allsvenskan-kaudesta on pelattuna pyöreästi 2/3-osaa, eli joukkueilla on jäljellä 10-11 ottelua.

Illan ottelu oli Tuomiselle kauden 13. Allsvenskan-peli. Häckenin avauksessa Tuominen on ollut viidesti, mutta kertaakaan tilille ei ole tullut 90-minuuttista.

Häckenin toinen suomalainen, toppari Joona Toivio, pelasi Siriusta vastaan täydet 90 minuuttia. Näin Toivio on huhkinut täyden peliajan Häckenin kaikissa 19 sarjaottelussa.

Myös Tanskassa nähtiin suomalaispelaajan tekemä maali, kun toppari Juhani Ojala puski sarjanousija Vejlen sarja-avauksessa joukkueelleen 2-3 -kavennusmaalin kulmapotkusta pelin 84. minuutilla. Kotijoukkue Aarhus kuitenkin voitti ottelun lopulta maalein 4-2.

Ojala teki viime kaudella Vejlelle kaksi maalia Tanskan toisella sarjatasolla, mutta tämän illan maali ja peli olivat ensimmäiset Superliigassa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.