Käsittämätön voittoputki! – Super Cupin voittanut Bayern München laittoi TOP 5 -sarjojen hurjan voittoennätyksen uusiksi

© Kuva: Getty Images

Bayern München on luvalla sanottuna tällä hetkellä maailman paras jalkapalloseura. Näin uskaltaa sanoa, sillä saksalaisseuran tuloskunto on niin hurjalla tasolla. UEFA Super Cupin torstaina voittanut Bayern on hävinnyt virallisen ottelun viimeksi joulukuussa 2019.

Tilastoihin pureutuva Twitter-tili MisterChip kertoi, että Bayern laittoi torstain Sevilla-voitolla TOP 5 -sarjojen voittoennätyksen uusiksi. Bayern on voittanut käsittämättömät 23 virallista ottelua putkeen. Aiempaa ennätystä (22 peräkkäistä voittoa) piti hallussaan Carlo Ancelottin valmentama Real Madrid kaudella 2014-15.

Artikkeli jatkuu twiitin jälkeen.

Bayern on ollut suorastaan hurjassa lennossa Hansi Flickin alaisuudessa. Flick nousi Bayernin päävalmentajaksi marraskuussa 2019. Sen jälkeen Bayern on hävinnyt vain kaksi ottelua. Tappiot tulivat Bundesliigassa marraskuun lopulla Bayer Leverkusenille sekä joulukuun alussa (7.12.) Borussia Mönchengladbachille. Tappio Mönchengladbachille on myös Bayernin edellinen tappio virallisissa peleissä.

Vuoden 2020 puolella Bayernin tilastot ovat täysin omaa luokkaansa. Bayern on pelannut virallisissa otteluissa yhden tasapelin ja voittanut loput 27 ottelua. Bayern aloitti myös kauden 2020-21 Bundesliigassa murskaavalla tavalla, kun Schalke kaatui peräti maalein 8-0.

Palkintokaappiin on luultavasti pitänyt viimeisen vuoden aikana tehdä uusi hylly, nimittäin Bayern on voittanut Mestarien liigan, UEFA Super Cupin, Bundesliigan sekä Saksan cupin.

Super Cupin finaalin hävinnyt Sevilla sen sijaan teki päinvastaista historiaa, sillä tappion myötä siitä tuli eniten UEFA Super Cupin finaaleja hävinnyt seura viidellä finaalitappiollaan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.