Lehti: Barcelonan tuore päävalmentaja haluaa entiset pelaajansa seuraan

© Kuva: Getty Images

Ronald Koeman nimettiin Barcelonan uudeksi päävalmentajaksi muutama viikko sitten.

Koeman on sen jälkeen ilmoittanut Luis SuárezilleArturo VidalilleSamuel Umtitille ja Ivan Rakiticille, ettei nelikko kuulu hänen suunnitelmiinsa ja heidän pitäisi löytää itselleen uudet seurat. Rakitic otti jo neuvosta vaarin ja siirtyi Sevillaan.

Koeman haluaisi joukkueeseen kaksi uutta vahvistusta. Hollantilaislehti AD:n mukaan Koeman haluaa Georginio Wijnaldumin ja Memphis Depayn. Koeman valmensi kaksikkoa Hollannin A-maajoukkueessa ennen pestiään Barcelonassa.

Lehden mukaan Barcelonan neuvottelut pelaajien edustajien kanssa ovat sujuneet hyvin. Depay on lähdössä Lyonista ja Wijnaldum Liverpoolista.

Barcelonan on kuitenkin aluksi päästävä eroon omista pelaajistaan saadakseen riittävästi rahaa kaksikon hankkimista varten. Barcelonan on säästettävä rahaa palkkakuluissa, jonka vuoksi seura harkitsee muun muassa Suárezin ja Vidalin sopimuksen purkamista.