Ligue 1 jakoi mittavia pelikieltoja PSG:n ja Marseillen pelaajille – Neymarin pelikielto saattaa vielä muuttua

© Kuva: Getty Images

Viime viikonloppuna todistettiin yksi kummallisimmista otteluista ranskalaisessa jalkapalloilussa pitkään aikaan.

Maan suurimmat seurat PSG ja Marseille iskivät yhteen Pariisissa toisella sarjakierroksella. Marseille voitti ottelun lopulta 1-0. Kamppailun lopussa nähtiin ikävä välikohtaus, kun PSG:n ja Marseillen pelaajat selvittelivät välejään pienimuotoisen tappelun muodossa.

Lisäajalla nähtiin peräti viisi punaista korttia. PSG:n puolelta Layvin KurzawaNeymar ja Leandro Paredes saivat punaiset kortit. Myös Marseillen Darío Benedetolle ja Jordan Amaville annettiin suorat punaiset kortit.

Ranskan pääsarja Ligue 1 langetti keskiviikkona pelikieltoja punaiset kortit saaneille pelaajille.

Kurzawa sai peräti kuuden ottelun mittaisen pelikiellon. Neymarille ja Paredesille annettiin kahden ottelun pelikiellot, mutta pelikielto voi nousta kolmeen otteluun, jos Neymar ja Paredes osoittavat epäurheilijamaisia otteita seuraavien otteluiden aikana. Marseillen Amavi sai kolmen ottelun pelikiellon ja argentiinalaiskärki Benedetto selvisi yhden ottelun pannalla.

Kamppailussa nähtiin myös toinen ikävä välikohtaus, kun hiljattain koronaviruksesta parantunut Ángel di María sylkäisi Álvaro Gonzálezia kohti. Di María joutuu selvittelemään tapausta ensi viikon keskiviikkona tavatessaan sarjan edustajia. Di Maríalle ei siten langetettu ainakaan vielä pelikieltoa.

Di Marían lisäksi myös González joutuu tapaamaan sarjan edustajia ensi viikolla. Neymarin mukaan González haukkui häntä rasistisesti kesken ottelun. Ranskalaismediat eivät kyenneet todistamaan sitä, että González olisi käyttäytynyt rasistisesti Neymaria kohtaan. Ligue 1 tutkii tapausta.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.