Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkue on julkaistu tuleviin maaotteluihin. Pikkuhuuhkajat kohtaa EM-karsinnoissa vieraskentällä Pohjois-Irlannin ja Tanskan. Ottelut pelataan 9. ja 13. lokakuuta.

Pikkuhuuhkajien mukana on hyökkääjä Marcus Forss, joka on ollut vahvassa vireessä Brentfordin riveissä Mestaruussarjassa. Forss oli voiton takuumies tiistaina, kun Brentford pudotti West Bromwichin liigacupissa.

– On todella miellyttävä juttu, että Brentfordin tulikuuma Marcus Forss on nyt taas innolla mukana. Hänellä ei ole nyt seurahuolia, vaan ihan päinvastoin, ja toivotamme Marcuksen ilolla tervetulleeksi takaisin vuoden tauon jälkeen, Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueen päävalmentaja Juha Malinen kertoi Palloliiton nettisivuilla.

Pikkuhuuhkajilla ei ole enää mahdollisuutta päästä EM-kisoihin. Malisen mukaan otteluilla on siitä huolimatta iso merkitys.

– Kun puhutaan EM-karsinnoista tai muutenkin, niin jokaisella ottelulla on merkitys. Niillä on merkitystä pelaajille, tulevaisuudelle, valmennusryhmälle, Palloliitolle ja seuroille. On sanomattakin selvää, että hyvällä ilmeellä lähdemme näihin lokakuun otteluihin, Malinen sanoi.

Suomen joukkueeseen tulee vielä pari pelaajaa myöhemmin. Keskuspuolustaja Aapo Halme on pelikiellossa Pohjois-Irlantia vastaan.

– Puolustuspäässä on kysymysmerkkejä ja tämän takia nimetään vielä yksi tai kaksi pelaajaa mukaan myöhemmin, Malinen avasi.

Pikkuhuuhkajat Pohjois-Irlantia ja Tanskaa vastaan

William Jääskeläinen, Crewe Alexandra
Hugo Keto, HJK
Juho Hyvärinen, RoPS
Aapo Mäenpää, IFK Mariehamn
Martti Haukioja, FC Inter
Matias Vainionpää, SJK
Robin Tihi, AIK
Mikael Almen, Ilves
Aapo Halme, Barnsley FC (vain Tanska-ottelu)
Niilo Mäenpää, IFK Mariehamn
Kaan Kairinen, Lillestrøm SK
Jaakko Oksanen, AFC Wimbledon
Lucas Lingman, HJK
Mikael Soisalo, SV Zulte Waregem
Timo Stavitski, MVV Maastricht
Serge Atakayi, SJK
Jasin Assehnoun, FC Lahti
Onni Valakari, Pafos FC
Naatan Skyttä, Ilves
Marcus Forss, Brentford FC
Benjamin Källman, FC Inter