HJK koki torstai-iltana valtavan pettymyksen, kun HIFK vei Helsingin herruuden maalein 4-3. HJK:n avauksessa nähtiin tuore hankinta Markus Halsti, jonka paluu Klubin paitaan ei sujunut onnellisten tähtien alla.

Halsti antoi karmaisevan harhasyötön, josta Joel Mattsson karkasi läpi ja viimeisteli lukemat 2-0:aan jo 18. minuutilla. Lopulta ensimmäinen puoliaika päättyi 3-1-lukemiin.

Toiselle puoliajalle HJK:n päävalmentaja Toni Koskela teki peräti neljä vaihtoa. Yksi vaihtoon tulleista oli Halsti.

[readmore from=Stadin-derby]

HJK nousi toisella puoliajalla tasoihin, mutta IFK iski lopulta voittomaalin erikoistilanteesta ottelun viimeisellä minuutilla. HJK jäi lopulta tyhjin käsin uskomattomien vaiheiden jälkeen.

– Olipahan ilta… Monella tapaa upea kokemus, joka jää varmasti mieleen, vaikkakin oma suorittaminen jättää parantamisen varaa. Harvemmin on meinaan tullut passattua kaveria yksin läpi, mutta nähtävästi näitäkin sattuu uralle ja siitä opitaan ja huomenna mennään taas eteenpäin, Halsti kirjoitti Twitterissä.