Englanti otti lauantaina dramaattisten vaiheiden jälkeen 1-0-vierasvoiton Islannista Nations Leaguen A-divisioonassa.

Molemmilta pelaajilta ajettiin yksi pelaaja suihkuun, kun Englannin Kyle Walker ja Islannin Sverrir Ingi Ingason katselivat punaista kahden keltaisen kortin myötä. Kumpikin joukkue sai myös pilkun toisen jakson lisäajalla, mutta vain Englannin Raheem Sterling toimitti omansa sisään. Islannin Birkir Bjarnason sai sauman tasoittaa pelin 93. minuutilla, mutta hän laukoi pilkkunsa yli ja ohi.

Tarkkasilmäisimmät huomasivat, että Englannin keskikenttäpelaaja James Ward-Prowse kävi peukaloimassa nurmikkoa ennen Bjarnasonin hutipotkua. Ward-Prowse potkiskeli vaivihkaa nappulakengällään pilkkutäplää ennen kuin erotuomari pyysi häntä poistumaan. Varoitusta Ward-Prowse ei tilanteesta saanut.

Arsenalin entinen hyökkääjä Ian Wright kehui Ward-Prowsen toimintaa ITV:n studiossa.

– Minua ei haittaa, jos Englannin pelaaja tekee noin. Tuollaista pientä paskamaista koiruutta, sanoi Wright Daily Mailin mukaan.

– Pidän Ward-Prowsessa siitä, että hänellä on tuollainenkin puoli. Hän on hieman pirullinen.

– Ehkä se on huijaamista, mutta jos noin tapahtuu kilpailullisessa ottelussa ja me hyödymme siitä, niin minä en valita. Nyt kävi näin, ja se saattaa auttaa meidät seuraavalle kierrokselle.

Manchester Unitedin entinen kapteeni Roy Keane tuijotti Wrightia tuimana ja sanoi eriävän mielipiteensä.

– Tuo on huijaamista. En tykkää nähdä tuollaista. Se ei ole sallittua.

talkSPORT

@talkSPORT
Ward-Prowse digging up the penalty spot right before Iceland's miss 👀 👏🏼 #ThreeLions #NationsLeague