Teemu Pukin edustama Norwich putosi lauantaina Englannin liigacupista ensimmäisellä kierroksella hävittyään Luton Townille 1-3.

Pukki, 30, ei pelannut Norwichin kanssa, koska hän on parhaillaan Suomen A-maajoukkueen mukana. Norwichilla on hänen lisäksi myös 14 muuta pelaajaa maajoukkuekomennuksella.

Lutonin James Collins iski hattutempun ja Norwichin ainokaisesta vastasi Kieran Dowell.

Twitter-tili NCFC Numbersin mukaan kyseessä on ensimmäinen kerta Norwichin seurahistoriassa, kun joukkue on hävinnyt 12 kilpailullista ottelua putkeen. Tili laskee tuohon lukemaan mukaan kesäkuun tappion Manchester Unitedille FA Cupissa. Ottelu oli varsinaisen peliajan päättyessä 1-1-tilanteessa, mutta United voitti jatkoajan jälkeen 2-1. Valioliigasta pudonnut Norwich hävisi viime kaudella kymmenen viimeistä sarjapeliään.

Kesän harjoitusotteluistaan Norwich on voittanut neljä ja pelannut yhdessä tasan. Pukki pelasi kolmessa harjoitusottelussa ja onnistui maalinteossa kahdesti. Huuhkajien tähtihyökkääjä on ollut kahdella viime kaudella Norwichin paras maalintekijä.

Pukki kohtaa sunnuntaina Suomen paidassa Irlannin Nations Leaguessa vieraskentällä ennen kuin hän palaa Norwichin vahvuuteen. Viime torstaina Huuhkajat taipui 0-1-kotitappioon Walesia vastaan.

Norwichin kausi Englannin Mestaruussarjassa alkaa 12. syyskuuta vierasottelulla Huddersfieldiä vastaan.

Norwich City FC

@NorwichCityFC
We exit the Carabao Cup.