PSG-tähti tyrmistyi jäätyään ilman maajoukkuekutsua: ”Olen sanaton”

© Kuva: Getty Images

Paris Saint-Germainin keskikenttäpelaajan Ángel Di Marían on vaikea ymmärtää, miksi hän ei saanut kutsua Argentiinan A-maajoukkueeseen.

Argentiina kohtaa ensi kuussa MM-karsintapeleissä Ecuadorin ja Bolivian, mutta 102 A-maaottelua pelannut Di María, 32, ei mahtunut maajoukkueluotsi Lionel Scalonin ryhmään.

Di María pelasi viime kaudella PSG:ssä 41 ottelua tehden niissä yhteensä 12 maalia ja syöttäen 23, joten vireestä hänen kutsumattomuutensa ei luulisi olevan kiinni. Di Maria sanoi Clos Continentalin haastattelussa, että jos Scaloni haluaa korvata hänet nuoremmalla pelaajalla, niin myös Lionel Messin, Sergio Agüeron ja Nicolás Otamendin olisi pitänyt jäädä rannalle.

– En osaa sanoa mitään syytä, olen sanaton, kommentoi Di María.

– On vaikea ymmärtää, miksi minua ei ole kutsuttu, koska olen hyvässä vireessä. Jos minua ei kutsuta, se johtuu siitä, etteivät he halua minua. Mutta minä jatkan taistelua paikastani.

– Olenko 32-vuotiaana liian vanha? Jos me rupeamme miettimään korvaajia, niin meidän pitäisi toimia samoin kaikkien kohdalla.

– Siinä tapauksessa Messin, Agüeron ja Nicolás Otamendin ei pitäisi mennä sinne vaan niiden, jotka ovat hyvässä vireessä.

– Monet sanovat, että olen vanha, mutta juoksen yhä samalla tavalla ja voin pelata samalla tasolla kuin Kylian Mbappé ja Neymar.

– Olen ollut hyvässä vireessä 18 kuukautta, mutten saanut kutsua. Aion jatkossakin näyttää, että minusta olisi hyötyä maajoukkueelle.

– Toivon koko sielustani, että pääsen taas pukemaan maajoukkueen paidan päälleni. Aina kun pelaan hyvän ottelun tai kehityn pelaajana, mietin vain maajoukkueen kutsua.

– Pitää paikkaansa, että olen ollut maajoukkueessa 12 vuotta, mutta se on unelmani ja haluan olla mukana.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.