PSG:n puolustajaa Juan Bernatia, 27, odottaa pitkä sairasloma. Hän vahingoitti polvensa liigaottelussa Metziä vastaan tultuaan vaihdosta kentälle tunnin jälkeen. PSG vahvistaa, että Bernatilla on polven eturistisiteen vamma, joka pitää hänet ainakin kuusi kuukautta sivussa.

Bernat loukkasi polvensa törmätessään Metzin pelaajan ja joukkuetoveri Presnel Kimpemben kanssa. Vaihtopelaajana pelin aloittanut Bernat jäi makaamaan tuskissaan kentän pintaan.

PSG-manageri Thomas Tuchel osasi odottaa pahinta jo ottelun jälkeisessä haastattelussa.

– Olen todella surullinen Juanin puolesta. Luulen kyseessä olevan vakava polvivamma, Tuchel sanoi lehdistötilaisuudessa.

Katastrofaalisesti kautensa kahdella tappiolla aloittanut PSG kärsii useista poissaoloista. Kylian Mbappé on vielä koronakaranteenissa. Neymar, Layvin Kurzawa ja Leandro Paredes puolestaan ovat pelikiellossa Marseille-ottelun välikohtauksen vuoksi. Kurzawalle mätkäistiin kuuden ottelun panna, Neymarille ja Paredesille kahden.

Metziä vastaan PSG nappasi kauden ensimmäisen voittonsa luvuin 1-0.