Suomen alle 21-vuotiaiden miesten maajoukkue hävisi perjantaina Romanialle 1-3 ikäluokan EM-karsinnoissa. Ottelu pelattiin Turussa Veritas Stadionilla.

Romania siirtyi johtoon 21 minuutin jälkeen Darius Olarun osumalla. Olaru kirmasi pitkän matkan pallon kanssa Suomen rangaistusalueelle ennen kuin laukoi tarkasti takakulmaan.

Pikkuhuuhkajat tuli tasoihin vain hetkeä myöhemmin Mikael Soisalon toimesta. Soisalo sai pallon rangaistusalueen kulmalla ja veti voimakkaan maanuoliaisen takanurkkaan.

Toista jaksoa oli takana vajaa vartti, kun Valentin Mihăilă vei vieraat taidokkaalla maalilla takaisin johtoon. Mihăilă pääsi läpisyötöstä nokikkain maalivahti William Jääskeläisen kanssa ja chippasi pallon suomalaistorjujan yli maaliin.

Romania laittoi ottelun pakettiin 84. minuutilla. Mihăilă antoi Ionuț Costachen syötön lipua jalkojensa välistä Andrei Ciobanulle, joka tykitti pelivälineen voimalla verkkoon.

Pikkuhuuhkajien EM-karsinnat jatkuvat ensi tiistaina Helsingin Olympiastadionilla Ukrainaa vastaan. Suomi on kuuden ottelun jälkeen karsintalohkossaan kolmantena.