Skandaali Ranskan huippuottelussa – sylkäisikö juuri koronaviruksesta toipunut tähtipelaaja vastustajaa kasvoihin?

© Kuva: Getty Images

Ranskan klassikko PSG-Marseille tuotti mestaruutta puolustavalle kauden toisen tappion kahdesta ottelusta, mutta pelin jälkeen eniten puhuttivat kuumina käyneet tunteet ja lopun viisi ulosajoa (lue raportti ottelusta). Otteet olivat olleet kovia läpi ottelun, mutta lisäajalla Le Classique meni täydeksi käsirysyksi.

Yksi läpi pelin kovilla kierroksilla käynyt pelaaja oli PSG:n Ángel Di María. Argentiinalainen kohdisti jo 74. minuutilla Dimitri Payet’een sellaisen taklauksen, että sai olla tyytyväinen selvittyään keltaisella kortilla.

Pahinta on kuitenkin, että Di Marían epäillään yrittäneen sylkäistä päin Marseillen toppari Álvaro Gonzálezia. Temppu on aina erittäin törkeä, mutta etenkin koronaviruspandemian ja siihen liittyvien hygieniamääräysten aikana. Kaiken kukkuraksi Di María itse on yksi niistä seitsemästä PSG:n pelaajasta, joilla todettiin aivan äskettäin Covid-19-tartunta. Varmaa kuvataltiointia sylkemisestä tai sen yrityksestä ei ole kuitenkaan kameroille toistaiseksi taltioitunut.

Ottelun kuumuudesta kertoo sekin, että sekä avauskokoonpanojen pelaajista että vaihdosta sisään tulleista tasan puolet palkittiin pelin tiimellyksessä joko keltaisella tai punaisella kortilla (osa molemmilla).

Yksi lisäajalla ulosajetuista viidestä pelaajasta oli PSG:n supertähti Neymar. Tähänkin tilanteeseen liittyi Álvaro González, jonka kanssa Neymar kävi sananvaihtoa lopun nokkapokan yhteydessä, ja jota Neymar tuuppasi niskasta. Poistuessaan kentältä Neymar kuittasi TV-kameroiden edessä ”Ei rasismille”. Tämän arvellaan viitanneen siihen, että espanjalainen González olisi pilkannut häntä rasistisesti.

Hyvin todennäköisesti ottelusta riittää vielä jälkipyykkiä pestäväksi.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.