© Kuva: Getty Images

Tanska – Englanti: Vaatimustaso nousussa

Nations League
Tanska – Englanti
Tiistai 08.09. klo 21:45

Tiistaina tahkotaan vielä Nations Leagueta ja ohjelmassa on useampikin hyvin kiintoisa ottelu. Nosto otetaan tällä kertaa Tanskan ja Englannin välisestä taistosta. Kumpikaan joukkue ei voi olla tyytyväinen avauspelin antiin: Tanska hävisi Belgialle 0-2 ja Englanti haki pisteet Islannista niukasti 0-1. Lisäksi englantilaisten reissu poiki otsikoita myös kentän ulkopuolelta.

Phil Foden sekä Mason Greenwood nimittäin pudotettiin ringistä pois pelaajien rikottua Islannissa koronarajoituksia. Nuoret pelaajat sortuivat houkutuksiin aikana, jolloin urheilijoilta vaaditaan kurinalaisempaa elämää kuin kenties koskaan. Poissa on myös lauantaina pihalle lentänyt Kyle Walker. Englanti oli tiukasti puolustanutta, varamiehistä Islantia vastaan kaukana parhaastaan, joten paria luokkaa kovempaa Tanskaa vastaan vaaditaan enemmän.

Tanska hävisi huipputaitavalle Belgialle selkeähkösti, mutta ei joukkueen esitys mitenkään toivoton ollut. Tanskan joukkueessa on kosolti laatua ja pelaajia on useista Euroopan huippujoukkueista. Joukkueella ei ole sen kummempia kokoonpanomurheita, joten Kasper Hjulmandin ei odoteta tekevän kovin ihmeellisiä muutoksia joukkueensa permanenttiin.

Lyö vetoa ottelusta:

Englanti on vetomarkkinoiden selkeä suosikki otteluun. Itse pidän matsia hieman avoimempana ja kyseessä voi olla hyvinkin tasainen kohtaaminen. Tasoituksellisissa Tanskan kertoimissa on hieman etua ja niihin tartutaan hymyhuulin: vetosuositus on Aasialainen tasoitusveto, Tanska +0.5 kertoimella 1,75. Eli jo tasapelillä päästään lunastuksen makuun.

Betsafe tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 150€ asti. Näin 150 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 300€ pelirahaa.

Lunasta Betsafen tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 150 euron talletuksella 300€ pelirahaa.